User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yakıtsız çalışan motor

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yakıtsız çalışan motor

Yakıtsız Motor - non-fuel engine - Salman Gürbüz (62) 1976 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Yapmaya başladığı bu icat ile sonsuz enerjiyi üreteceğini iddia ediyor.

BORKED

yorumlarınızı merak ettim, verildiyse affola

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalışır hali var mı ki ?
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teoride evet.
    pratiğe dökerse çok yaşamaz.

bknz ; aselsan mühendislerinin ölümü...
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İdeal şartlarda çalışabilirliği var gibi. Gerçek şartlarda çalışmaz

alyekrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içimi en çok acıtan universitelerden destek bulamaması universite 2. sınıf öğrencisiym kendi imkanlarımda bi proje uzerinde calısıyorum bişeyler yapmaya çalışıyorum teoriyi anlatıyorsun dinliyorlar gerisi yok ya benim vaktim yok oluyor işin adı yada seni birine göndereyim tübitak desen ciddi ve bilen birileri tarafından hazırlanmadıgı surece projeleri kabul etmiyor e kardesim ne bileyim ben fluenti bilmem neyi ...

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teoride evet.

tam ben yazacaktım

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan çok bilinen bir alternatif yakıtın üretimini yapabiliyorum çok uğraştık destek çıkmayınca kendimize kadar üretiyoruz kendimiz kullanıyoruz

bu tarz projeleri kendimiz için üretip kendimiz için kullanmak en mantıklısı ne diyelim zorla köle yaratmak için uğraşılıyor sadece ülkemizde değil bütün dünyada
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmged_jan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şuan çok bilinen bir alternatif yakıtın üretimini yapabiliyorum çok uğraştık destek çıkmayınca kendimize kadar üretiyoruz kendimiz kullanıyoruz
    bu tarz projeleri kendimiz için üretip kendimiz için kullanmak en mantıklısı ne diyelim zorla köle yaratmak için uğraşılıyor sadece ülkemizde değil bütün dünyada
    şu kısmı biraz açarmısınız?

youtube yorumlarında hazırladıkları prototip in kaçırıldığını falan yazmışlar.
    Video yu izleyince olabilir gibi görünüyor. Uzaylılara falan girmeyeymiş.

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede tek olan genç girişimciler akademiz var belediye destekli bu tarz projeleri profesör, girişimci, iş adamı, belediye başkanına falan iletebiliyoruz.. özellikle izmir ve çevresinde olanlar irtibata geçebilir. hatta siteden bir arkadaşa proje ortağımız olması için teklif bile götürdüm ama kendisi pek ilgilenmedi..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
    16.11.2013
    08.06.2014

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teoride evet.

Teoride de zor

Termodinamigin kurallari onu gectim fizik kurallari hersey degisir kaldiki degissin ne olacak diyemezsiniz

Yoktan var edebilirmisiniz enerji? Yakitsiz yada farkli sekilde nasil olabilir?

Para cokomel para cokomel verirsin alirsin 1 verip 2 alabilirmisin?
    körler sağırlar

1JZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar 150 yıldan fazladırkı bu sonsuz dönen motor için çalışıyorlar belkide bulurlar, ama ben zannetmiyorum bir enerji başka bir enerjiye dönüştürmek için bir güç kaybı oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunun bulunabilmesi su anki fizik kurallari cercevesinde bana gore imkansiz ha bilmedigimiz kuramlar vardir kuvvetler vardir ama bu atiyorum yercekimini bulmak gibi birsey degil

Dunyadaki hemen hemen hersey degisir havada falan yururuz ohoo dusundukce yazariz
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teoride de zor

Termodinamigin kurallari onu gectim fizik kurallari hersey degisir kaldiki degissin ne olacak diyemezsiniz

Yoktan var edebilirmisiniz enerji? Yakitsiz yada farkli sekilde nasil olabilir?

Para cokomel para cokomel verirsin alirsin 1 verip 2 alabilirmisin?
    süper bi fizik bilgim yok , ama bu amcanın trt'deki resim yapan bonus kafalı amca gibi gereksiz olan "kabullendirme" yönüne tav oldum.

anlattıkları mantıklı geldi,ama bilen birine göre teoridede zor herhalde.
    açıkcası bana ters gelen bişeyi yoktu.

bana biraz daha açıklarmısınız,cehaletime verin?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    enerjisiz motoru bilmem ama dünyada hava ile çalışan motor var

Compressed air car - Wikipedia, the free encyclopedia

fransada 2003 yılından bu yana bir firma basınçlı hava ile çalışan araçlar üretiyor araçların altında tüp var ve basınçlı hava ile motora güç sağlıyor araçların menzilide en son 250 km idi belki çıkarmışlardır menzili...

yakıtlıda tabiki suyla çalışan hidrojen araçlar zaten var olmayan bir şey değil bmw nin hydrojen 7 aracı var başka markaların bir sürü hidrojenli araçları var bazıları direk içden yanmalı motoru çalıştırıyor bazıları elektrikli motora güç veriyor bütün firmalar yeni nesil bunun üstünde çalışıyor..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estagfurullah su an bildigimiz kadariyla daha belki ortaya cikmamis olan kuvvetler yada kanunlar vardir bunu bilemeyiz ama bu amcamin dedigine gore yoktan enerji var ediyor bu su demek verimi %100 den daha fazla olan bir makine demek buda bir birim enerji verdiginde sana bir birimden daha fazla is yapan yada yine enerji veren bir makine demek bunu nasil ypaabilirsin? En basinda surtunme var surtunmesiz bir makine nasil yapabilirsin? Atom molekul duzeyine indirdiginde atomlar molekuller birbiriyle surtunuyor bunun olmayacagini kabul etmek bana anlamsiz geliyor elbet manyetik alan vs diyenler olacaktir ama her zaman su anki termo kanunlarina gore bole bir sey imkansiz yoktan var edemeyiz dogadaki hersey bunun ustune kurulu

Bitki gunesten enerji alir atp sentezler madde sentezlemede kullanir yemek yersin yedigin yemegi molekkulere ayirip enerji elde edersin yeni maddeler sentezlerin(yag vs) nukleer enerji santrali kurarsin radyoaktif maddelerin duzensizligi(ic enerjisi diyelim tam anlamini su an hatirlayamadim) isi enerjisi elde edersin o isiyla buhar elde edip buhar cevriminde kullanrsin, icten yanmali motora benzin koyarsin onun yanmasiyla ortaya cikan enrkiyi mekanik enerjiye cevirirsin

Ama sunu duydunmu hic arabaya bir litre benzin koydum eee depoda 1,5 litre benzin var

Cepten yazdigim icin yapilan makinenin ne durumda oldugunu bilmiyorum ama su anki bildigimiz fizik kurallari cercevesinde bu mumkun olan bir surum degil her halukarda mutlaka bir kayip soz konusudur muhtemelen manyetik alanla alakali bir makinedir

Kimseyi kucuk gormek yada yaptigiyla dalga gecmek icin yazmiyorum ama bu tur calismalarin sonu su an itibariyle husran oldu umarimki benim bu dusuncemi yikabilecek bir kuram kanun bulunur tukurduklerimi yalarim
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Estagfurullah su an bildigimiz kadariyla daha belki ortaya cikmamis olan kuvvetler yada kanunlar vardir bunu bilemeyiz ama bu amcamin dedigine gore yoktan enerji var ediyor bu su demek verimi %100 den daha fazla olan bir makine demek buda bir birim enerji verdiginde sana bir birimden daha fazla is yapan yada yine enerji veren bir makine demek bunu nasil ypaabilirsin? En basinda surtunme var surtunmesiz bir makine nasil yapabilirsin? Atom molekul duzeyine indirdiginde atomlar molekuller birbiriyle surtunuyor bunun olmayacagini kabul etmek bana anlamsiz geliyor elbet manyetik alan vs diyenler olacaktir ama her zaman su anki termo kanunlarina gore bole bir sey imkansiz yoktan var edemeyiz dogadaki hersey bunun ustune kurulu

Bitki gunesten enerji alir atp sentezler madde sentezlemede kullanir yemek yersin yedigin yemegi molekkulere ayirip enerji elde edersin yeni maddeler sentezlerin(yag vs) nukleer enerji santrali kurarsin radyoaktif maddelerin duzensizligi(ic enerjisi diyelim tam anlamini su an hatirlayamadim) isi enerjisi elde edersin o isiyla buhar elde edip buhar cevriminde kullanrsin, icten yanmali motora benzin koyarsin onun yanmasiyla ortaya cikan enrkiyi mekanik enerjiye cevirirsin

Ama sunu duydunmu hic arabaya bir litre benzin koydum eee depoda 1,5 litre benzin var

Cepten yazdigim icin yapilan makinenin ne durumda oldugunu bilmiyorum ama su anki bildigimiz fizik kurallari cercevesinde bu mumkun olan bir surum degil her halukarda mutlaka bir kayip soz konusudur muhtemelen manyetik alanla alakali bir makinedir

Kimseyi kucuk gormek yada yaptigiyla dalga gecmek icin yazmiyorum ama bu tur calismalarin sonu su an itibariyle husran oldu umarimki benim bu dusuncemi yikabilecek bir kuram kanun bulunur tukurduklerimi yalarim

teşekkür ederim üşenmeyip anlatmışssın benide aydınlattın.
    bu amcanınkide biraz quantumculuk herhalde.
    (bayılırım quantuma herşeyi anlat yap ciz ee gelin pratiğe dökelim,olmaz..niye quatum sadece teori )

bence ilerleyen yıllarda bunun bir yolunu bulurlar çünkü petrol illaki tükenicek.
    hatta bence bulmuşlardırda serbest piyasa ekonomisi gereği gün yüzüne çıkmıyordur.

tekrardan teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O is zor oyle gizli olupta bulunabilecek bir kuvvet kuram kanun vs oldugunu sanmiyorum

Petrol tukenir tukenecekte alternatif yakit kaynaklari var bunlar kullanilir petrole odaklanmayin
    körler sağırlar

twstr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonsuz guc ureten motor daha ocne yapılduı ama fazla guc alınamıyordu dıye bılıyorum manyetık mıknatısları uygun acılarla bıratraya getırıp ıtme ve cekme kuvvetı yaratarak bir motor elde etmıstı bır turk amcamız..hatta almanyaya cagırdılar ınceledıler alkısladılar adamı

Muammer Yildiz Free Energy Device(HQ).flv - YouTube
    Muammer Yıldız.

Ofiste oldugum icin videoyu acıp dınleyemedım aynı hıkayeden bahsedıyorsa kusuruma bakmayın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)