Bu ürünü kullanan bilen varmı acaba ?
Automix Oto Yıkama Makinesi 8 Litre - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Bu ürünü kullanan bilen varmı acaba ?
Automix Oto Yıkama Makinesi 8 Litre - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Bunun basıncı anca kendını temizler gibi duruyor fiyat / performans egrisi pek iç acıcı değil bence .
Automix Oto Yıkayıcı - YouTube
valla ben böle bişey arıyodum ama eğer dediğiniz gibi kullanışsız bişey mi ?
CUP Edition
Finansinvest
kötü yorum almamış. Herkes iş yaptığını söylemiş bi şekilde. 3 aşamalı yıkama şekli için uyguna benziyor. Kiri akıt-köpükle-yıka. 19 lt yi böyle kullandığı için harcamıştır sanırım. Zamanım var kendim yıkarım aracımı diyenler için güzel olabilir.
mantikli gözüküyor
binanin arka tarafinda eger hortum cekilemicekse almada fayda var.
atla deve bir fiyatida yok bu arada
Polo GTI owner
fırça hortum bileşeninden bir farkı yok :/
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
eski agac ilaclama makineleri vardı. sırtınıza takıp el ile pompalıyodunuz onun basıncı bence bundan daha fazla iş görür
bana saçma geldi...çek hortumu suyu aç ve hortumun ucunu baş parmağınla sıktır bundan daha tazyikli olur...sonuçta arabayı kapında yıkıyorsun....
Toplam 10 bar basabiliyorsun onun içine, kol gücü kişiden kişiye değişir bana göre 7-8 bardan sonra zar zor basabiliyordum, zaten 1 dk sıktıktan sonra bir bakıyordum 2 bara düşmüş falan saçma sapan bişeydi, bununla kompresörlü yıkama gibi feedback alamazsınız, yüzeysel kirleri çıkarır anca yapışanlar yine kalır, o fırçayıda sürerseniz yapışan kirlerle birlikte çok güzel çizersiniz arabanızıAma jant temizlemede işe yarar
![]()
Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz
Benim hoşuma gitti hortum v.s. çekemeyenler için güzel bir alete benziyor aslında ama ne kadar zamanda bir pompalayacagız önemli olan o .
Bence fırça ise yaramaz , ama önce aracı ıslatıp sonra süngerle sabunlayıp daha sonra bununla gayet güzel yıkanır sanki![]()
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)