en güzel yol iptal:(
Printable View
en güzel yol iptal:(
http://l1304.hizliresim.com/18/m/m7n2z.jpg
Yurtdışında 20 Dolar
ehehehee gıcık olduğum komsumun plakasından app bastırıp gazlıcam :)
Photo Stopper - Reflects photo radar flash. Anti-Photo Radar Protection
Valla 1 koli getirttirip nabız yoklamak gerek
Polise camcar süsü verip rollingler için ***** denilen yerlere gönderiyolarmış 3er 5er :)
Hizdan yazilan cezalarin ucretlerinin hic degilse bir kismini motorsporlarini harcasalar ne guzel olurdu.
Bana rc varken gunduz vakti gelmişti gene çamlıca kurtkoy arası avrupa ıstıkametinde. çok da güzel fotograf çekmişler ama renkli değildi
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n..._6164511_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n..._7115744_n.jpg
Gezici radar olayını son zamanda inanılmaz arttırdılar.
Çok dikkat etmek lazım :)
70 üstüne çıkamayacağız herhalde artık hiçbiryerde :D
Olayın bir başka boyutu da cezaların çok geç gelmesi. Benim 2011 de satış verdiğim araca (aracı satmadan önce tarihli kesilen) cezam 2013 te geldi.
Arabayi sattiracak cinsten prosedur.
Normal polislerde trafik polisi gibi ceza kesebiliyorlarmış.Bursa da da bir kaç tane denk geldi gezici radar trafik cezalarından çok çekiyoruz yok kamera yok seyyar
Plakalarınızı falan saklamaya çalışmayın tespit edilirseniz cumhuriyet savcılığına dava bile açabilirler.. canları sıkılırsa mobeseden saniye saniye izlerler.. gecesi gündüzü yok plakanız okunur hatta geceleri yaldır yaldır gezersiniz... benden tavsiye :)
arac fiesta olabilir dikkat edin! kamerali fiesta gordum ***** yerde bi tane
Sıkıntı :) geçmiş olsun
Peki diyelim araç çok pis plakalar okunmuyor ( şuanda 1 metreden fazla yaklaşmazsanız benimkisi okunmuyor) ocak ayında yıkandı en son. Bu durumda ceza geliyor mu ? plaka gözükmüyor diye ayrı bir ceza kesebilirler mi ?
Engin geçmiş olsun.
Kısa bir sure once gezisi radarların tam zamanlı calışması kararı verildi, akaryakıt sınırları yok. Sürekli dolanıyorlar.
dikat edelim arkadaşlar,RABBİM bizi bütün radarlardan korusun,başka ne diyim,sığınacak tek yer, herşey RABBİM izin izni ile olur.ceza gelen arkadaşlarıma geçmiş olsun
o değilde bahattinde elektrik bantıyla otobana çıkıp gişe ve radarlardan yırtmıştı zamanında. ama cam filmiyle otobana çıkmaktan yırtamayıp çekiciyle almışlardı adamı.
geçmişten beri herkes kral cezalar yedi ama akıllanan sayısı çok az :D
örnek ben 1 sene olucak nerdeyse artık ceza yemiyorum maaşallah diyin :D
Moruk yalnız gelenek bozulmadı
Sana bu video neyi hatırlatıyor :D
Ayıkcak mısın bakalım
O Connecti hatırladın mı bi bak bakalım :D
Clio 4 ler 90 hp 3. vitesten buzdolapcıya baybay - YouTube
zauahhahaha :D olm siz hakediyonuz cezaları. gündüz gözü rolling :D
adaşımada saygılarr sağlam zorlamış seni.
allah yardımcımız olsun
onu bunu bilmemde dün 2 tane ceza ödedim birisi 74 km hızla diğeri 19 martta arkadan göndermişler oda çevre yolunda 111 km ile yüzde 30 indirimli514 lira ödedim bu aralar herkese yazıyorlar dikkat edin
Güzel kapı buldular millet alışana kadar iyi cukkalıyacaklar.
bu işe dadandılar artık roll zevkıde olmaz, artık zaman drift zamanı :)
Ben bundan iki ay kadar önce sivil bir polis aracı ile kapıştım.
TEM üzerinde trafikte giderken aynadan gördüm, yardırmış geliyordu. Yanıma geldiğinde polis olduğunu çok net gördüm, ama bastım, 5 boy kadar öne geçtim, o da bastı.
Uzun süre kapıştık. En fazla 10 boy kadar yaklaşmasına müsaade ettim. Hiç tehlikeli makas atmadım, emniyet şeridine de hiç girmedim, ama aradan dereden gazladım.
Yaklaşık bir 8-10 km sürdü bu. En ufak bir "pıh pıh", selektör, ikaz vermedi.
Sonunda trafik tıkandı, ben de iyice yavaşladım, en sağ şeride çektim. Arkamdan geldi, emniyet şeridine girdi, yanıma geldi. Eli ile "camı indir" işareti yaptı. İndirip "merhaba" dedim!
Baktı, "kardeşim biraz yavaş kullan, dikkatli ol, trafik var" dedi, bastı gitti emniyet şeridinden.
Nedense, başımın derde girmeyeceğini hissettim bir şekilde.
Hem eğlenceli, hem de heyecanlı idi.
Ama, kimseye tavsiye etmem. Polisle yarış olmaz.