.............................................
sizden şase numaranızı alarak mı sipariş ettiler? ayrıca yeni tüketici hakları yasasına göre parası ödenmiş sıfır malların geri iade alınma zorunluluğu var, peşini bırakmayın...
her halükarda almak zorundalar, kaldı ki Servis şase numarası alarak hareket eder ve buna rağmen hatalı parça geliyor ise değiştirmek zorundalar, peşini bırakmayın derim.
Her şey bir yana size yalan söylemişler, bana Fransa'dan gelen direksiyon ses kumandası yanlış geldiği için değişti, öyle sipariş geldi değişmez diye bir durum söz konusu bile olamaz.
servis şase numarasına göre hareket eder ezbere iş yapmaz yani.senden de şase alıp ona göre sipariş ettiyse ve malzeme yanlış ise bu servisin sorumluluğundadır.Parçayı geri almak veya değiştirmek zorundadır.
hiç şaşırmadım
Öyle Pısırık Pısırık Yürümeyeceksin,
Yürürken Omzun Dik Alnın Karşıya Bakacak.
Yere Bastığın Zaman Hakkını Vereceksin Toprak Seni Tanıyacak . . !
öncelikle geçmiş olsun ama aksaray gibi yer uzak deil parçayı sokturup konyaya otobusle gelsen hem daha ucuza bulur alirdin hemde bu hata olmazdi buyuk bi ihtimal fason bi parçacıdan almişin oda senin için getirtmis simdide degistiremem dio ustune duş degistirttit...
Sineye çekmişsiniz gibi sezdim ama bence kesinlikle peşini bırakmayın, yüzde yüz haklısınız ve kanunlar tüketici olarak sizin tarafınızda.. Böyle sineye çekildikçe, onlarda bu tarz hareketlere devam edeceklerdir daha sizin gibi çok mağdurlar çıkacaktır.. Bekara karı boşaması kolay gelirmiş böyle peşini bırakmayın falan diyoruz ama eminim kolay işler değil herkesin işi gücü var.. Neyse geçmiş olsun umarım sıkıntınız çözülür
şikayet siteleri var google'a yazarsanız çıkar. oraya bu konu hakkında firmayla ilgili şikayetinizi yazın hemen nasıl dönüyorlar görürsünüz.
Neden yazılan mesajlar editlendi ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)