4 kapı istemiyor o yüzden hiç m5 e bulaşıcağını sanmıyorum
Printable View
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0822766/detay/
sadece döşemeleri kötü ama aracın motoru çok çok iyidir zartn bileğini bükebilen m3 yok izmirden gitti yakın arkadaşım sattı izmirden mersine gitti referanslarıda oldukça sağlamdır AK M3 diye aratırsanbolca videosuda resmide mevcuttur.
eski sahibide siteye üye http://www.techturkey.com/forum/memb...-gurkan18.html burdan msj atarsan gerekli bilgileri verecektir zaten satılalı çok fazla olmadı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02924105/detay
Buda güzele benziyor ...
AK M3 Fenerbahçenin siperiş ettiği 3 özel m3ten biridir . Sunroof mevcut değildir hatta dikkat ederseniz
Sırf M motor farkı için E36 ya o kadar para vermek bana pek mantıklı gelmiyor... o paralara daha farklı seçenekler düşünülebilir...
örnek :
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...20537216/detay
gerçi zevk meselesi sonuçta, tartışılmaz :D
Babanın istediğine emin misin :D
Üstüne cabrio istiyordur birde ? :D
öyle diyorsunda türkiyede bir M motor toplamak her şeyi sıfırdan alırsan ortalama 7-8 bin tl tutuyor sence az birrrakkamı türkiye şartlarında
ayrıca arac zaten tüm forumca bilinen bir araç gidişi belli kendini kanıtlamış bir M3 gidip körü körününe geçmişi bilinmiyen bir araç almayı kim ister zaten hem motor sıfır hem araçda değişnen yok tek sıkıntısı ki bana göre değil döşeme onuda 700-800 liraya yapıyorlar
m3 sahibi olmus biri olarak arkadasın dedigine sonuna kadar katılıyorum m3 de motor sıkıntı oldugunda lanet edıyorsun araca çünkü bir sıkıntı oldumu baştan sunuda yapalım bunuda yapalım derken yenıden bir motor inşaa ediliyor böylece iyimserde olsa 7-8 bin tl arası bir rakam tutuyor motoru yeni olsun döşemelerin önemi yok bence kendi zevkine göre en iyisini yaptırsan bile motor kadar tutmaz ve aractan soğutmaz
e36 m3 almak mantıklı mıdır sorusuna cevap vermek zor. babanın en sevdiği araçlardan biridir 50 değil 70 bin lira verir alır. ama ben 97 model M3 e 50 bin lira vermezdim. ne kadar temiz olursa olsun. ben olsam başka alternatifler düşünürdüm. ama dediğim gibi zevk meselesi.
M3 candır.Ama M3 alırsanda arka cebince ne olur olmaz bi 10 liran olması lazım.Şaka yapmayı sever :)
E36 M3 aşığı olarak yorumlarım:
Temiz E36 M3 bulmak gün geçtikçe zorlaşıyor.
Bende bir adet pembe E36 M3 var, Borusandan sıfır almıştım. Individual boya. Gözüm gibi bakıyorum. Kazası ve değişeni yok. 100-200 km/h dünya E36 M3 rekoru 3,85 saniye bu araca ait. Tekerlekte 900 üzeri beygire sahip.
Bu sene Allah ömür verirse pembe E36 M3ü daha da hızlandırmak için çalışacağız.
Ayrıca Dakargelb E36 M3 var, 102.000 km. Kazası yok. Döşemeler, amortisörler, kapı fitilleri, vites topuzu, salıncak burçları....ufak tefek yenilemeler yaptım. Bu araç son 7 sene yakın arkadaşımda kaldı. Dakargelb M3 de çiçek gibi.
Her iki E36 M3e baktığımda İLK GÜN duyduğum heyecanı duyuyorum.
1994-1998 BMW nin M3 katalogları halen duruyor.
3 gün önce yeşilköyde TD plaka M3ü gördüm, resim çektim. Sanki hiç E36 M3üm yokmuşçasına heyecanla "estoril E36 M3'ün" resimlerini çektim.
Ölene dek satmak istemiyorum, oğluma devretmek istiyorum, Allah nasip ederse.
E36 M3ü canlı canlı ilk kez 1994 yılında yeşilköyde gördüm. Dakargelb. Alman plakaı FF-BV .... plakası. O anda M3'e aşık oldum. 19 senedir heyecan devam ediyor.
Temiz E36 M3 bulursan al, temiz bulmak çok çok zorlaşıyor.
E36 M3 koltukları, tamponları, motorun soğukken sesi, motorun sıcakken sesi, kadran, devir saati çok güzel bir araba. Özetlersem, temiz bulursan al.
bende bir m3 kullanıcısı olarak yorum yazayım :
yaş olarak eski görünsede kullanırken eski bir araç kullanıyormuş hissini yaşatmaz.. tepkileri,hızlanması vs güzeldir.. normal e36 gibi bakmamak lazım .. M3 sonuç olarak .. herşeyi farklı .. başlı başına başla araba diğer 36lara göre ..
bunun yanında masrafıda bir başlarsa çok yorar hem maddi hem manevi.. parçalarını bulmak sanıldığı gibi kolay olmayabiliyor.. fiyat olarakda diğer 36lardan çok pahalıdır ..
illa istiyorsa alsın aklında kalmasın .. kullandığı sürece çok daha sevicektir zaten m3 ü ..