Çok iyi olur inşallah. Halk günü kullağa çok iyi geliyor.
Printable View
Çok iyi olur inşallah. Halk günü kullağa çok iyi geliyor.
Super olur ya herkesin cikmasi ve korfez kadar uzak olmamasi iyi bir avantaj :)
Valla eğer öyle bişey olursa kesinlikle ben giderim. +1 :D
allah korusun bir bariyere vurdunmu 4000 euro :) pist günlerinde öyle olmuştu bi katılımcıya yanılmıyorsam ..
İstanbul Park ın zemini zamk gibi bilinen en iyi asfaltla dahi alakası yok tadı başka gerçekten oranın..
Güzel haberler açılsında keyif almaya bakalım..
Pıstte herkesın makul fıyatlara gazlıyacak olması guzel.
Mesela yarın Nurburgring e gıdıyorum,gıt gel,araba kırası,otel ve dıger masraflarla ıyı para edıyor ama tur turda cıkabılıyorsun.
Artık bu pıstı hak eden bırınde oldugunu gormek guzel.
Artık pıstlerımız toz tutmaz umarım...
Buarada pistte kural dısı hareket yapan hemen dısarı alınıcak,barıyer yada asfalta zarar veren ıyı bır para odeyecek vs...
Eğlenceli olur bencede, +1...
Hadi bakalim tur basina 200 lira istemezlerse guzel bi adim olacak gibi.her hafta sonu mutlaka orada yer alirim.
sonunda birisinin el atıp istanbul park gibi kaliteli bi pisti kullanıma sokması ve özelliklede halka açılcak olması gerçekten iyi olmuş,,,çok çok keyifli organizasyonlara imza atılır inşallah ,,,bizde faydalanırız ;) Ankaradan güzel bi ekiple gelinir gerçektende :) ...
Eğer Almanya'daki Nurburgring pisti gibi yaparlarsa inanılmaz ilgi çeker. Temennimiz de bu yönde.
Oha süper olmuş ben kesin gelirim ( GELMEDİLER) olmaz inşallah :D katılım yüksek oluırsa gelişimde devam eder.
Valla fiyatı gerçek tanımı dahilinde makul tutarlarsa hem intercity çok para kazanır hemde millet keyifli keyifli gazlar
talep çok olursa organizasyonlarda sıklaşır
çelme takmasalar bari
TOSFED'den açıklama geldi - TurkiyeF1.Com
12 mayıs olayı var mı?
Tosfed destek olacağı yerde resmen köstek oluyor!
Yazık.
Vural Ak gerekli izinleri alarak söylediklerini yapacaktır diye düşünüyorum, ama TOSFED in açıklamasında ben şunu sezinledim, biraz otoritenin kendisi olduğunun teyidini istiyorlar, patron biziz biz istemezsek resmi yarış yapamazsın diyorlar...
ah şu pisti Vural Ak almasaydı ne iyi idare ederdik TOSFED i, şimdi uğraş dur... der gibiler...
Bu dünya üzerinde hep böyle tutkularının peşinde koşan becereli,kabiliyetli bir gurup
insan(yönetici,yarışcı,organizatör) bu insanların karşısındada anlamsız saçma sadece
bürokrasinin kollarını kullanıp kar gütmeye çalışan bir mekanizma nefret ediyorum ve
dediğim gibi bu dünyanın her yerinde böyleydi ve hala böyle devam ediyor.!!
Bu motorsporları malesef ülkemizde bu şekilde.!!
adam iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor , birileri de koltuk derdine düşmüş. klasik manzara