User Tag List

Sayfa 11/23 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
419 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: E5 Radar - 70 Km Sınırı ?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İbneliğine konvoy yol isteyince basacaksın frene, sorarlarsada ay çok korktum, panik yaptım, hız sınırı var aşarsam ceza kilitler diye duble korktum frene asıldım sizde birbirinize girdiniz diyeceksin
    Arkadan 4 tane Insignia bana çakarsa ikizim olur

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlış,

Belirli eyalet ve bu eyaletlerin otobanlarında belirli noktalarında yok sadece hız limiti. Mesela Frankfurt'un biraz dıişına çıkıp bir arkadaşımı bıraktım. Dönerken önce limit 100 yazdı 3-4 km gittim 130 yazdı biraz daha gittim 130 üstü çizili şekilde tabela geldi yani paspası delene kadar bas dedi 5-10 km daha devam ettim ve tekrar 130 yazdı ve ilerledikçe hızımı düşürerek devam ettirdi beni.

Kiralık C kasa dizeldi 210 yapıp bıraktım
    Almanya'ya mı yerleşsem ne yapsam, hiç değilse arada bir otomobil kendine gelir.

Bizdeki hız sınırları ile 2-3 yıl içinde sahibinden.com ilanları külli değişir, sahibinden sağır edilmiş otomobil ilanları çıkar, hemşo kadrana bakma 70km/h üstüne çıkamıyor, niye, sağır oldu zavallım ondaaaannnn (Vasfiye teyze ağzı ile okunması lazım )

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende e5 de nesense hep 100km hızın üzerinde gidiyorum hiç ceza gelmedi
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

ilkay325i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk kameralardan 60km.ile geçiyorum ve aynı seyirde devam ediyorum. sonra millet yanımdan çatır çutur geçiyo Gaza geliyorum elde değil Gazlamak isteyenlerin hepsi bana mı denk geliyo acaba bende bilmiyorum. ama sıkıntı oldu bu iş. Büyükçekmece/Mimaroba'da oturuyorum. silivride yazlığımız var ve yazın her akşam silivri'ye gidip geliyorum. 50km ile biter mi o yol yaa. :/

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Almanya'ya mı yerleşsem ne yapsam, hiç değilse arada bir otomobil kendine gelir.

Bizdeki hız sınırları ile 2-3 yıl içinde sahibinden.com ilanları külli değişir, sahibinden sağır edilmiş otomobil ilanları çıkar, hemşo kadrana bakma 70km/h üstüne çıkamıyor, niye, sağır oldu zavallım ondaaaannnn (Vasfiye teyze ağzı ile okunması lazım )
    Nigrin'de var bol bol

Şaka bi yana 5 yerine göre 6 şerit + emniyet şeritleri ile araba kullanmak inanılmaz keyifli

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    90-100 arası geçiyorum E-5 radarlardan. Çünkü bence şu aralar insanların ortalama kaç km. ile gittiklerini test ediyorlar. Yani radarlar aktif ama ceza kesilmiyor henüz. Bence test sonrasında E-5 için ortalama bir sürat belirleyip o süratin üzerine ceza kesecekler... 90-100 ile geçiyorum çünkü E-5'in hakkı minimum 90 km. bence.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nigrin'de var bol bol

Şaka bi yana 5 yerine göre 6 şerit + emniyet şeritleri ile araba kullanmak inanılmaz keyifli
    Yemişim Nigrin'i, oradan istediğim ürünü alırım.

Valla orada otomobil kullanmasamda olur en azından şehir nereye büyüyorsa oraya kadar raylı sistem, metro, tramvay...vs var.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E5in hakkı bana görede 90. 70 ile gerçekten yol bitmiyor. Hele Büyükçekmeceden sonra 50 km hız sınırı şaka gibi ya. Bu radar muhabbetinden iyi para koydular ama helal olsun.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metrobüsün bile sınırı 80 iken E-5 neden 70 böyle bir saçmalık olabilir mi düşün sen 70 ile gidiyorsun metrobüs seni geçiyor

Fatihöztürk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben E5 de 100 km hızla gidiyorum ceza meza gelmiyor. Geliyorda ben bilmiyorum belkide şirket arabası olduğu için. ama gelse haberim olur bu arada gittiğim mesafe kartal kadıköy arası..
    FatihÖztürk..

GECE8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    avcılar haramidere arası hız tabelası var ama radar çalışıyor mu bilgisi olan var mı ? O tabelalar bile yetti resmen o noktada yol bomboşken millet frenlediği için trafik oluyor.
    +1
    eskiden orayı beklerdım trafık acılcak yardırcam dıye suan orda bıle yogunluk oluyo
    TSI EcuFast Remap

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka benide o kdr sökseler benim 0 100 üm 4 saniye altı çıkmazsa adam değilim...
    hırsız olsan çalıcak bişi bulamazsın o derece

ENGean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkdslar bnde EDS ile ilgili birşey yazayım,
    otobüs yolu olarak ayrılan sağ şerite girmişim,fotolu sekılde şirkete ceza geldı.
    baktım; girdiğim süre/saat = 16:35:50 cıktıgım zaman 16:35:54 , 4 saniye otobüs yoluna girip cıktıgım ıcın ceza gelmiş malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ENGean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkdslar bnde EDS ile ilgili birşey yazayım,
    otobüs yolu olarak ayrılan sağ şerite girmişim,fotolu sekılde şirkete ceza geldı.
    baktım; girdiğim süre/saat = 16:35:50 cıktıgım zaman 16:35:54 , 4 saniye otobüs yoluna girip cıktıgım ıcın ceza gelmiş malesef
    Haydaaaa, nerede yedin cezayı? Kaç para itelediler?

Ulan sanki Moskova'dayız da şehir içi bile en az 4 şerit gidiş, 4 şerit gelişli de birde otobüsler için yol ayırdılar. Sokağı dönerken bile o yola girip çıkmak zorundasın, hatta sirkeci feribot kuyruğu içinde o şeride girmek zorundasın.

Ayrıca 4 sn. içinde ceza kesmeleride.... neyse, anlayan anladı.

ACYV - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otobüs yolundan bana da 77 Lira geldi.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Şu otobüsler için ayrılan yol saçmalık zaten, örnek olarak çalışlar caddesine incirli caddesine falanda yaptılarda o şeritte paso arabalar park halinde

nereden geçireceklerini şaşırdılar, o şeridi belirtilen saatler arasında kullanmamak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    4 saniye için ceza kesilmez, kesilirse bunun adı, niyeti başkadır. Ben burada o zaman iyi niyet aramam, o yol benim hakkım, bir sokaktan caddeye bağlanırken veya caddeden sokağa girerken sırf bu şerit ayrımı yüzünden nizami dönüş yapamıyorum, üstelik paranoyak gibi hangi saat dilimindeyim diye de göstergedeki saate bakıp duruyorum. Böyle saçmalık olmaz, 4 şerit vardır, yol buna müsaittir, o zaman belirli saatler için bu olayı yaparsın anlarımda memleketin zaten yolları yol değil, en fazla 2 şerit var, onunda bir tanesini alıp otobüslere vermenin anlamı nedir.

Geçen hafta sirkeciden feribota binmek için mecburen en açık yol olduğundan sahilden gittim, baktım saat 17:00, otobüslere ayrılmış yola girmemek için uğraş veriyorum, üstelik hız sınırı var, ama sallayan yok ben 70km/h ile gitmeye çalışırken arkamdakiler yardırıyor, bende haliyle o ayrılmış yola girip bir kaç kere adamlara yol verdim. Şimdi bana bu yüzden ceza gelirse hakkımı zaten helal etmiyordum külli etmem, vereceğim para da onlara haram zıkkım olsun o derece.
    Sırf bana ceza iteleyip hız sınırını aşanlarada ceza itelemezlersede duble haram zıkkım olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İtelemeleri millet iliklerine kadar hissediyor zaten. Keşke sadece trafik ile sınırlı kalsa. Bizim halk mazoşist ama koymaz! Müstahak bize amk.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istanbulda trafiğe kayıtlı araba sayısı 3 milyon 112 bin 770 imiş en sonki sayımda diğer şehirlerden günü birlik gelenler ile birde bu sayımın en son yapıldığı tarihden bu yana 4 milyonu bulmuşdur trafikdeki araç sayısı..

istanbul yollarının kaldırabiliceği araç sayısı bir ara bir yerde bulmuşdum şimdi o veriyi bulamadım ama 387 bin araç gibi bir rakamdı yanlı hatırlamıyorsam o civarlardaydı yeni yapılan yollarla olsun 500 bin 600 bin gene kaldırmıyor..

bunun dışında 3.köprünün yapılmasıyla resmi 13 milyon gayri resmi 20 milyon olduğu söylenen istanbulun nüfusunun artıcağı yönünde herkes tarafından sabit bir kanı var istanbulun o zaman resmi nüfusunun 20 milyonu bulucağı düşünülüyorki demek ki gayri resmi 25 milyonu rahat bulur.. bu oranda araç sayısınında iki misli artıcağı ön görülüyor.. şu anda 4 milyonsa o zaman herhalde 6-7 milyonu rahat bulur..

stanbulun nfusu 3, kpryle patlar | GAZETE VATAN
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    darkmoon reiz yine olayı aydınlattı yani radar gerekli bişi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)