Samconun S13 için hortum kitini bulsam bende alıcamda bulamadım ki sitede tam bir kit :)
Printable View
Samconun S13 için hortum kitini bulsam bende alıcamda bulamadım ki sitede tam bir kit :)
vergi geneldir ebay yada başka bir yere özel değil yurtdışından akrabanız 2 tsort gönderse bile vergiye tabi tutulur.
Aliexpress den baya bi alışberiş yaptım yuzde doksanı max 15 günde geldi sorunsuz 1 tanesi 45 günde geldi biride kargoda kayboldu ama para iadesi yaptılar. Gayet başarılı
Dealextreme dende birkaç bişey aldım ama 20 30 günde geldi bunlar onun dışında bi sıkıntı olmadı.
Aliexpress daha iyi hem çok fazla alternatif var hemde satıcı ratingine ve yorumlara bakarak ürün hakkında fikir edinebilirsin.
Bizim T3 syncro için ebaydan aldıgımız bazı parçalarımız gümrükte takılmıştı
alıcağım bir kaç ürün ayırdım zamanını bekliyorum sabırla :) yeni adres burası o zaman
elektronikte çok olduğunu biliyorum da diğer ürünler için nasıl oluyor merak ettim toptan hava filtresi alsak mesela vergisi ne olur gibisinden
vergi aldıgınız ürünün kg mına göre değişmiyormu ?
siliconlar takılmaz gumruge 100 doların altında fıyatı takılsada(bazen 10 dolarlık paket bıle takılabılır) gumruk memuruyla paket ıcerıgıne bakıp teslım alırsınız.Aynı üründen çok sayıda almak ticarete girer.
vergi %20 dir.Kilo sınırı vardı tam hatırlamıyorum 40lbs olabilir.
sitede S13 için honda için vs samcolar mevcut ama tam olarak 20 22 hortumdan olusan kit yok sanırım
75£ üzeri alışveriş yaptığın zaman çok sağlam bir vergi ile mi karşılaşıyorsun
Bende note 2 kilifi bir kac ufak hirsey siparis caktim din bakalim ne zaman gelicek.
gümrükde acayip sıkıntı var benim çok ürünüm kaldı
bende alacaktım bi ara kartı kabul etmedi sebebini bilen var mı hesap kartı ama?
Hesap kartıyla internetten alışveriş yapılmıyor. Kredi kartı olması lazım benim bildiğim.