Merhabalar,

Forumda bir iş konusu vardı bende birkaç kere yazmıştım ".... İşini yapacak birilerini arıyorum" gibi ihtiyaç halinde, şu an bulamadım bir türlü konu adını hatırlayamadığımdan. Daha önceki konuda sohbet bölümünde olduğundan dolayı açmadım arama bölümüne.

Şimdiki konuya gelecek olursam, Şantiyemize tercihen maden mühendisi ya da inşaat mühendisi arıyorum. (Taş ocağımız var izmir/torbalı) Şu anki arkadaş pek verimli çalışmıyor. Kendisi iyi niyetli ancak pek performanslı bir arkadaş değil. Yapılacak işleri meslekten arkadaşlar bilir zaten anlatmama gerek varmı bilmiyorum.

Şartlar;

Şirket aracı veriyoruz
İşimiz çift vardiyalı olduğundan zaman sıkıntısı olmamalı ayın yaklaşık 10 gecesi şantiyede kalması ya da gecenin 3ünde çıkıp gelmesi gerekebilir.
Şehir dışından gelirim çalışırım diyene kalacak yer mevcut şantiye idari bina içerisinde. Yok kendi evim olsun diyene torbalıda ortalama bir ev(doğalgazlı falan) 350tl civarı.
15inden 15ine maaşı yatar.
İş güvenliği uzmanlığı olsa iyi olur. (B sınıfı isteniyor, maden mühendisi olursa c sınıfıda yeterli oluyor b sınıfı uzman açığından dolayı)
Minimum 5 yıl tecrübe.
Maaşı yüzyüze görüşmemiz gerekir. İzmir piyasa şartlarında veriyoruz. Madur etmeyiz.

Pm ile irtibata geçebilirsiniz.