bende aveanın 1 gb hız sınırı olan kotasız internet paketini kullanıyorum ama 1 ayda hız kotasını bile aşamıyorum 700-800 mb anca kullanıyorum en çok kullandığımda 25 günde bitirmiştim 1 gb kotasını
Printable View
bende aveanın 1 gb hız sınırı olan kotasız internet paketini kullanıyorum ama 1 ayda hız kotasını bile aşamıyorum 700-800 mb anca kullanıyorum en çok kullandığımda 25 günde bitirmiştim 1 gb kotasını
güncel yok mu fıkrı olab
benim de 1 gb paketim var ama bilgisayarı bağlıyorum, youtube dan videolar izliyorum yine de bitmiyor :S ayarlarınızı kontrol edin bence..
1 foto 3mb ortalama, icloud var ise olabilir.
Mesela diğer arkadaşların da dediği gibi bulut uygulamaları çok kötü. örneğin dropbox resimleri internete yolluyor.. Yada indirdiğiniz bazı uygulamalar devamlı güncelleme yapabiliyor..
Mesela kızarkadaşı duvarkağıdı uygulaması indirmişti.. Resimlere bakayım derken 100mb a yakın internet kullanmış.. Onun dışında anlık olarak devamlı güncelleme yapan programlar başlıca sebepleri olabilir..
Teşekkürler.
android kullanıyorum hattım avea.. 3gwatchdog adındaki programı indirdim belki apple store da vardır.. wifi-mobil olarak ne kadar kullandığımı görüyorum aylık olarak. kotama yaklaşınca haber verme özelliği varda yaklaşmak ne kelime yanından geçemedim daha. avea 15gb internetim var en fazla kullandığım ay sürekli gps vs açık hatta telefonumu aracımda navigasyon olarak kullandım en fazla 900mb kullandım
o zaman bende ne var acaba neden boyle oluyor ıcloud kapalı gorunuyor bende baska bırsey olabılır mı
bırde bu ınternet paketının bıtmesı olayı ıphone kullananlarda oluyor sanırım