Isparta Süleyman Demirel Havalimanı 3000 m ve çok işlek bir yer değil görüşün derim
Printable View
Isparta Süleyman Demirel Havalimanı 3000 m ve çok işlek bir yer değil görüşün derim
Kamera ekipman vs. İmkan Sunulursa günün çekimini yapıp videosunu hazırlayabilirim.hatta forumdaki kurgucu arkadaşlardan 1 2 kişi katılırsa bol atraksiyonlu görseller söz konusu olabilir
bir mert bey resitali daha
Kuru sıkı tabanca varsa kuru sıkı tabancayla başlatın derim yarışı. :) Silahı önce hazır mı diye birine,daha sonra birine uzatarak en son havaya. :) Konuyu kirletmemek için yazmıyorum genelde.Anlık olarak takipteyim. ;)
istanbul park ın düzlüğü konusunda bilgim yok ama elverişli değilmi ..
teknik açıdan da harika olur
viraj başlangıcından 2 araç döner sonra 100 kmlerde oturur gaza
çokta planlı ilerler denemeden önce denemek isteyenler anlaşıp sakin bi tur atılır lastikler ısıtılır düzlüğe gelmedenki son viraj a beraber girilip düzlüğün başında
testler başlar
hem izleyiceler içinde harika olur.. farklı ülkelerde örnekleri var sanırım yoksa bile çok iyi örnek olunur belki onlarda TR ye gelirler böle bi prof organizasyon için ..
İlker E30 2JZ (king of Ankara)
Barış M3 T
Anıl E30 2JZ
Volkan Tanju Maserati
Cüneyt (ICE) Supra
Cenk Supra
Sertan Supra
İsmail Supra
Adem Civic T
Emre Levent 997 TT
Salih 997 TT
Eröz Z06 TT
Armağan Camaro T
Mert M3 TT
Patron, listenin en altına seni ekleyen kişinin baş harfi Ö. Son harfi N. :)
Ben yazmadım en alta. Bak şimdi en tepedesin, M3 profesörü.
Mert bey beni ortalara bir yere yaz, birde Maserati olarak duzelt lutfen:)
Urfa' biraz daha yakın olsaydı konu şimdiye çoktan hallolmuştu.
Pist 4000m + bir adet daha havaalanı var oda keza ciddi uzun + otoyollar bile pistlerden daha elverişli :)
Konu zihinsel proje aşamasında olsa da çok keyif veriyor. Keşke kişisel anlamda yapabilecegim birşeyler olsa.
benide yazacakmısınız mert bey acaba araya biyere şıkıştırın işde torpil biraz
Mert birsey söyleyeceğim. Abi bu listede 800 teker kac araba var :) basligi duzelt istersen + pist işi yalan olacak biz hafta sonu edirneye gidelim sabah hahvalti oglen deneme aksam ustu mangal isteyen olursa da istanbula dönüşte rövanş yapar :)
fena videolar çıkar bu buluşmadan :)