Koltuğumuzda oturup, forumda yazmak yerine, girişken üyelerimiz gerekli mercilerle görüşebilir.
En azından denedik olmadı diyebiliriz.
örnek: Samsun için görüşmeye başladım.
Türkiye'de yaşıyorum, ülkemi seviyorum :)
Printable View
Samsun'dan gelen ilk bilgiler:
eski alanın tokiye devredildiği ve inşaat olduğu yönünde.
Samsun'lu arkadaşlar durum ne?
Ornek olarak
Unlim 500i izlemek bedava degildir.
19 mayis icin yarislari icin bilet fiyatlari.
Tribun 50$
Cadirlar 160$
http://www.kassir.ru/data/2013/03/14..._scheme_03.jpg
Unlim 500+, 10- , 18 19 2013
:) bu yaptigin listedeki herkesi ikna edip Rusya'ya goturup yaristirabilirsin ama Turkiye'de karayollari ve belediye ile gorusup hic bir otobanda boyle bir organizasyon yapamazsin abi emin ol . Birak organizasyonu hic bir guvenlik onlemini alamazsiniz . O yuzden bence siz bildiginiz usul devam edin , yada burdan boyle bir organizasyonu izlemeye gelecek kisi sayisini hesaba katarak dusunun.
Çorlu havalimanı 3000 metre.
Yarın eleman yollayıp sorduracağım.
3000 metre x 45 metre genişlik
Samsun eski hava alanında yıllar önce yapılan yarışta motor kaza yapmış 1 kişi vefat etmişti, o günden sonra pistin ortasına tel çektiler... son bir kaç yıldır da toki binaları dikti araziye :D
Program net belli degil o yüzden kapıdan alabiliriz artık. Gidilmesi kolay bi yol mudur kolay bulunurmu bilmiyorum :) Araç ile gidicez. Haftaya sana mesaj atabilirim bu konu hakkında :)
Sinop havaalanının en son kapalı oldugunu biliyorum tadilattan dolayı ve uzunlugu 2000 metre imiş. Daha önce sinopta havaalanında slolom yarışıda duzenlendiğini biliyorum. Ve haberdede motodrag yapıalcagı yazıyort aynı pistte. Bize fikir verecek birinide tanıyorum bu konuda
https://tr.wikipedia.org/wiki/Sinop_Havaliman%C4%B1
10 AY UÇUŞLARA KAPALI - AirportHaber "Haberin Tek Kaynağı" Güncel Sivil Havacılık Haberleri
Sinopta Motodrag yar yaplacak
İzmir Selçuk havaalanı geldi aklıma ama uzunluğu genişliği ne kadardır bilemiyorum. Drag falan da düzenlenmişti orada.
izmir otobanı da uygun olmazmı...geçen sene mart gibi bodruma giderken bomboştu 2 3 araba anca aynada yada önde oluyodu.. sabah erken saatlerde olur gibi..
izmir otobanı çok iyi seçim olur.