En azından haftasonu - haftaiçi fiyat farkı yok :rolleyes:
Printable View
ciddi anlamda büyük bi yatırım ve gerçekten de yatılım sanırım bi hayli fazla olucaktır özellikle hafta sonları.çünkü öyle sıkıntılı bi süreçteyizki insanlar eğlenip huzur bulmak istiyolar artık :)
Yıllık kart veya 4lü aile indirimi vs. tarzında uygunluklar sağlamaları gerek bence, bu şekilde daha çok talep olacağını düşünmekteyim.
Fiyatlar acayip uçuk olmuş şehirlerarası uçuşlar daha ucuz.
Çocukluğum canlanacak, Kadıköy'den tatilyaya gidiş bile başlı başına maceraydı, süper olmuş umarım zamanında açılır da tam tatil de iken gelebiliriz Ankara'dan.
Sakın bir hataya düşüp açılış günü gelmeyin sonra tövbe edersiniz bir daha gelmemeye benden uyarması
eski taş ocağıydı burası, haliçten çıkartılan çamurlarla dolduruldu, şimdide güzel bir eğlence parkı oluyor.
Yalnız ulaşım kısmı biraz sıkıntılı..
Ya alibeyköy üzerinden , ya gop meydan üzerinden, yada tem avrupa konutları çıkışı üzerinden gelinmesi gerekir ki her türlü trafik olma ihtimali yüksek.
Hayırlısı olsun.
vialand sitesindeki listede roller costeri göremedim..
Vialand'ın tanıtım gazetesinde 2 adet tren vardı. İlk başta 80 km/h hıza ulaşan trenin aktif olacağı. Ancak 3 saniyede 110 km/h ye çıkabilen vialandca nefeskesen denen trenin aktif olmayacağı yazıyor. Daha sonradan kullanıma açacaklar heralde. 50 TL ile içerideki oyuncaklardan hepsine binilebiliyorsa gayet normal bir fiyat bence.
Eski mahalleme 10 dk :D eskiden lisedeyken (alibeyköy AML) buraya taş ocağında basket oynamaya giderdik lan dağın başı bir *** olmaz derdik burdan şimdi ise bildiğin hayvan gibi bir yatırım yapılmış tatilya ile karşılaştırmayın bence tatilya buranın yanında devede sinek kalır.... ha gereklimi bilinmez ama hayvan gibi yatırım yapılmış eyüple gop belediyesi bir olmuş zaten istanbul caddesinin iki tarafınıda şimdi başta sarıgöl olsun rantsal dönüşüm mekanı alanı haline getirmiş heryeri yıkıp koca koca binalar için yer açıyorlardı... bu arada istanbul caddesi girişi bitmedi henüz daha çok sürer bitmesi için en az 1 2 ayı var o yolun adam gibi bitmesine roller coasterlar felan varsa 1 2 tane küçük olanlardan vardır büyük olan üniteler daha takılmamışki... vialandın şu anda sadece alışverişten kazanacaktır eğlence yerlerinin tam olarak açılması için rahat 1 2 sene gider...
peeh, bizim yaş grubu için hala bi tatilya değiller.. :p
Yarın başbakan açılışını yapıyormuş..
2 saat önce sarıgölden aşağı sallanıp sultangaziye geçtim
hala çalışıyor adamlar ama
bildiğin her yer inşaat yetişmesi mümkün değil gibi
bu arada g.o.paşa- aksaray minibüsleriylede ulaşımı sağlayabilirsiniz :p
Bitmeden açılış yapacaklar demek :) Biraz aceleci davrandılar heralde, normalde 23 Nisan idi açılış tarihi, bugüne kadar ertelediler zaten ama söylenenlere göre hala çok iş var.
Valla terasidan her gece bakiyorum orasi 2 aydan once tam anlamiyla bitmez nasil acilis yapacaklar sasiriyorum
sadece avm kısmı açılıcak sanırım :S mağazalar tamamıyla hazırlanmış die biliyorum :S
açılış yüzünden bizim sokak insan ve trafik yoğunlu yaşıyor, balkon sefasını hiç ettiler :D
Var mi giden goren :) nasil icerisi cok merak ediyorum ama ilk gunden gitmek istemedim
Benim eve 500 mtre mesafede ama gitmek kısmet olması fakat gidenler çok övüyor.
Buralarda iş yapar zaman lazım çünkü nüfusun oldukça yoğun olduğu biryer ve avm seçeneği başka yok.
xx
butun eğlence unıtelrı faal durumda deılmıs sanırım suan varmı bılgısı olan
Yakın zamanda ziyaret eden oldumu, nefeskeseni test eden, gitmeye değer mi?
Kasım ayında gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam.nefeskesen açılmamıştı ve çalışanların dediğine göre bu sene açılmayacakmış.reklamlarındaki görüntüler yurtdışından alıntıymıs binememiştik bizde :)
Son zamanlarda giden var mı?
Özellikle Nefeskesen,Maceraperest'i merak ediyorum :)
ağustos gibi falan gitmiştik.henüz roller coaster(nefes kesen)di sanırım açılmamıştı.Ama açılmıştır heralde.+1 bilgisi olan yokmu ?:)
Tam anlamı ile açıldı mı şuanda Vialand?
internet sitesinde şuan aktif gözüküyo gitmek lazım en kısa zamanda :)
Evet eğlence merkezi de avm'si de açık. Yeni sezon da açıldı diye geçen gün reklamda vermişlerdi TV'ye.
Fiyatlar nasıl acaba?
H.içi 55, h.sonu 65
4yaş'a kadar çocuk ücretsiz.
https://online.vialand.com/Secim.aspx
nefes kesen roller açık, çığlıkları duymanız lazım :D
1 nisan açılış öncesi kampanyalı fiyatlar vardı, haber verecektim arada kaynadı gitti erken rezervasyonla 29 tl fiyatlar vardı.
23 nisanda 12 bin kişi ile ziyaretçi rekoru kırdı :D 23 nisanda yine avm kısmı 145 bin kişi ile ziyaretçi rekoru kırdı.
vialand kart uygulaması da başladı,fiyatlar biraz daha cazip oluyor.
http://www.vialand.com.tr/tema-park/vialand-kart
ben yakın zamanda gittim
ilk deneyimim olduğu için neyin nerde olduğunu bilmiyordum , doğal olarak çocuk eğlence parklarını görünce ula bu ne olmadım desem yalan olur :)
aşşağı doğru inince yetişkinler için yapılan alanları gördüm ve heyecan bastı
Adalet kulesi ve 360 biraz toto istiyor , nefes kesen'e ise yanımdakileri ikna edemediğim için binemedim maalesef
herşeyiyle güzel bana göre başarılı bi alan , ancak tek uyuzuma giden şey Viking e biniyorsun ıslanıcağın bariz 65 lira para vermişsin boktan yağmurluğun tanesine 4 lira daha veriyorsun o yağmurluğa verdiğim para bana koydu , zaten dandik olduğu için yine sırılsıklam oldum
Komple parkı sanırım sallana sallana 5-6 saatte bitirirsiniz
şimdiden iyi eğlenceler
adalet kulesi gerçekten çok iyiydi 45dkye yakın sıra bekledk 10 saniye için ama değdi :D 360a da tam binecektik sıra bizdeyken bozuldu :) ama roller coastera mutlak gitmeliyim :D
360 havada bozulsa büyük sıkıntı gibi geliyor bir kere bindik ondada tek hatırladıgım yüz üstü yere iniyordum en iyilerden birisi 360:D adalet kulesine 3 kere girdik kız arkadasların ısrarıyla.üçüncüde görevli yanıma gelip iyimisin falan diyor videosu vardı :D:D
birde gittiğimizde 2 de gitmiştik akşam 8 de çıkmıstık park bombos oluyor akşam saatlerine doğru karanlıkta daha etkili aletler :D
Giris ucretinden sonra istedigimiz kadar biniyormuyuz yoksa her oyunun fiyati mi odeniyor ayridan?