Fiyatlar belli oldu. :)
Yetişkin 50 / Çocuk 40 lira
Güncel Fiyat Listesi - Bilet Bilgileri - Tema Park | VIALAND
Printable View
Fiyatlar belli oldu. :)
Yetişkin 50 / Çocuk 40 lira
Güncel Fiyat Listesi - Bilet Bilgileri - Tema Park | VIALAND
yorumsuz
vialand - ekşi sözlük
ciddi anlamda büyük bi yatırım ve gerçekten de yatılım sanırım bi hayli fazla olucaktır özellikle hafta sonları.çünkü öyle sıkıntılı bi süreçteyizki insanlar eğlenip huzur bulmak istiyolar artık :)
Yıllık kart veya 4lü aile indirimi vs. tarzında uygunluklar sağlamaları gerek bence, bu şekilde daha çok talep olacağını düşünmekteyim.
Fiyatlar acayip uçuk olmuş şehirlerarası uçuşlar daha ucuz.
Çocukluğum canlanacak, Kadıköy'den tatilyaya gidiş bile başlı başına maceraydı, süper olmuş umarım zamanında açılır da tam tatil de iken gelebiliriz Ankara'dan.
Sakın bir hataya düşüp açılış günü gelmeyin sonra tövbe edersiniz bir daha gelmemeye benden uyarması
eski taş ocağıydı burası, haliçten çıkartılan çamurlarla dolduruldu, şimdide güzel bir eğlence parkı oluyor.
Yalnız ulaşım kısmı biraz sıkıntılı..
Ya alibeyköy üzerinden , ya gop meydan üzerinden, yada tem avrupa konutları çıkışı üzerinden gelinmesi gerekir ki her türlü trafik olma ihtimali yüksek.
Hayırlısı olsun.
vialand sitesindeki listede roller costeri göremedim..
Vialand'ın tanıtım gazetesinde 2 adet tren vardı. İlk başta 80 km/h hıza ulaşan trenin aktif olacağı. Ancak 3 saniyede 110 km/h ye çıkabilen vialandca nefeskesen denen trenin aktif olmayacağı yazıyor. Daha sonradan kullanıma açacaklar heralde. 50 TL ile içerideki oyuncaklardan hepsine binilebiliyorsa gayet normal bir fiyat bence.
Eski mahalleme 10 dk :D eskiden lisedeyken (alibeyköy AML) buraya taş ocağında basket oynamaya giderdik lan dağın başı bir *** olmaz derdik burdan şimdi ise bildiğin hayvan gibi bir yatırım yapılmış tatilya ile karşılaştırmayın bence tatilya buranın yanında devede sinek kalır.... ha gereklimi bilinmez ama hayvan gibi yatırım yapılmış eyüple gop belediyesi bir olmuş zaten istanbul caddesinin iki tarafınıda şimdi başta sarıgöl olsun rantsal dönüşüm mekanı alanı haline getirmiş heryeri yıkıp koca koca binalar için yer açıyorlardı... bu arada istanbul caddesi girişi bitmedi henüz daha çok sürer bitmesi için en az 1 2 ayı var o yolun adam gibi bitmesine roller coasterlar felan varsa 1 2 tane küçük olanlardan vardır büyük olan üniteler daha takılmamışki... vialandın şu anda sadece alışverişten kazanacaktır eğlence yerlerinin tam olarak açılması için rahat 1 2 sene gider...
peeh, bizim yaş grubu için hala bi tatilya değiller.. :p
Yarın başbakan açılışını yapıyormuş..
2 saat önce sarıgölden aşağı sallanıp sultangaziye geçtim
hala çalışıyor adamlar ama
bildiğin her yer inşaat yetişmesi mümkün değil gibi
bu arada g.o.paşa- aksaray minibüsleriylede ulaşımı sağlayabilirsiniz :p
Bitmeden açılış yapacaklar demek :) Biraz aceleci davrandılar heralde, normalde 23 Nisan idi açılış tarihi, bugüne kadar ertelediler zaten ama söylenenlere göre hala çok iş var.
Valla terasidan her gece bakiyorum orasi 2 aydan once tam anlamiyla bitmez nasil acilis yapacaklar sasiriyorum