Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere
hadi beeeee !
görmezden gelinir bence çünkü şikeyi kendi yapıyor uefaneredesin FIFA ?
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Oha bu screen shot dünyayı sallar
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Allah aşkına gerçekten kura çekildiğine inanan var mı?
Geçen sene deneme kurasının bire bir aynısı çıktı, Dünya Kupası' nda Blatterle Platini panpaların ülkeleri Hondurasla Ekvadorla aynı grupta, Mourinho Drogba' nın stadyumda karşılanmasıyla ilgili tamamen ihtimaller üzerinegereksiz yorumlar yaptı daha birkaç gün önce vs vs.
diyemedim ya la
Bunun bi yontemi vardi, tum takimlari tum takimlarla eslesmis yaziyorlar. Kuralardan sonra tutmayanlari kaldirip tutanlari birakiyorlar. Aynisini gecen senede yapmislardi, sonradan ortaya ciktihatta turkiye kupasi maclarininda skorlarini yazmisti elemanin biri ama sonradan anlasildi
![]()
çok önemli bir iddia adamın sadece 12 tweeti var ve bütün eşleşmeler 21 saat önceden açıklanmış birazdan bütün haber sitelerine düşer bence
şöyle yorumlarda var
bir sürü seçeneği yazıp kura çekilince dorğu olanları bırakıp hariciler kalmış, şimdi de onları millet rt yapıyo diye
aklıma yatmadı değil aslında![]()
Bu hesap insanları kuşkuya düşürmek için yapılmıştır, bu hesabın sahibi bütün eşleşmeleri yazıp sonra tutmayanları silmiştir hesabıda gizli olduğu için kuralar açıklanana kadar kimse attığı twitleri görmemiştir, bu tür olaylara inanmayın her kura çeklişinde yapılıyor böyle şeyler![]()
Geçen yıl Ahmet Çakar'ı izlediğimden beri zaten inanmıyorum bu Kura muhabbetine
O değil herif dün de Galatasaray Chelsea ile eşlecek bakın eşleşebilir demiyorum, Eşleşecek dedi o da tuttu akü![]()
adam kura çekilince diğerlerini sildiyse bile yarim saatte olsa büyük olay yaşatti ve yaşatacaktir bikaç gün![]()
Dün Ahmet Çakar mı ne Tv'de canlı canlı söyledi valla. Çıkabilir demiyorum çıkacak diyorum dedi ve sonuç ortada..
Yıllardır Avrupaya hükmeden takımların ve Platinin istediği gibi gelişen bi UEFA var. Hor görmemek lazım![]()
bundan 2-3 ay önce kahin adam diye biri(nickinin bu olması lazım) takipçisi azken galatasaray madrid vsvs. maçların tüm ihtimalleri yazdı.0-0 1-0 1-1 gibi.Maçlar bittikten sonra kalanları sildi..Ondan 1-2 gün sonra milet takip etmeye başlayıncada makaraya başladı güneş batıcak, akşam olacak, herkes uyanacak vs. diye... Kısaca yapmak çok basit...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)