dergiler artık iyice perf. uzerıne hazırlanmış araclara dondu galıba son bı kaç kapaklara bakılırsa bole anlaşılıo tartışılcak bi konu....Aldığımızda tadını cıkartcağımız bı sayı ile karşılaşırız umarırım...
Printable View
dergiler artık iyice perf. uzerıne hazırlanmış araclara dondu galıba son bı kaç kapaklara bakılırsa bole anlaşılıo tartışılcak bi konu....Aldığımızda tadını cıkartcağımız bı sayı ile karşılaşırız umarırım...
Gerçekten güzel bir sayı :)
Ufak bir duzeltme yapayim JUN firmasininin sahibi JUNICHI TANAKA`dir. kuruldugundan beri de yaklasik 60 yildir hep tanaka ailesi firmanin sahibidir. Koyama head tunerlari, 20-25 yildir JUN da calisiyor. Cogu kisiye gore dunyanin en iyi tuneri kabul edilir. Lakabida "God's Hands" dir yani tanrinin elleri;)
atil amacim eksik cikarmak degil sadece bilgi aktarmakdi yanlis anlasilma olmasin:)
http://www.junauto.co.jp/jun-group/c...nation.html?en
bizden JUN un fabrikasina gidip gezip parca alan arkadaslar oldu. Benimde Koyamaya olan asinaligim suradan geliyor, bir ara wankel 13B lere kafaya takmistim, kendisi de en iyi wankel tunerlarindan kabul edilir, hatta "koyama rule" diye gecen rotary motora 10 psi dan fazla basinc basildiginda, kacak olabilecegine dair olan bir prensipte vardir. yani asinaligim oradan. koyama rule olacak kadar iyiyse bu adam kim diye arastirmistim. su an daki firmadaki gorevi de "Managing Director of Auto Mechanics" yani mekanik departmani direktoru;)
tamamiyle camurluk ve kaputun carbon olmasyla alakalı bende onu dıodum ıste siyah arabaya yakısmıor.. hatta kırmızıya dahi.. kaput ok de kırmızıda fln camurluk fln carbon olunca yamalı gıbı duruyor. ben dergı kapagını gorunce ılk basta hdr sandım dkkatlı bakınca carbondan olduugnu fark ettmm
Direk hepsini siyaha boyasalar çok daha hoş durur bence.
kapak resmini facebook üzerinden vermeseydiniz de işyeri/okuldan girenler de görebilselerdi..
Böyle bir sorun olacağı hiç aklıma gelmemişti açıkçası. Uyarın için teşekkürler, editliyorum...
Teşekkürler. Gördüm şimdi kapağı yine güzel bir sayıya benziyor.
bu arada cogu sirkette imageshack yasakli,
tinypic.com tavsiye ederim...
Evet HDR bir sayı gibi görünüyor ama özellikle dergi çekimlerinde bu fotograf çekmenin daha profesyonelce yapılması gerekıyor bence TYPER ve camoraya bakınca ortaya cıkan (backlight muhtemelen) çok göze batıyor.. Acemice bir hata foruma fotoğraf konmuyo sonucta :)
bir dahaki sefere dikkat edersiniz umarım... :)
ps:tabii bu yorumumu dergiyi elime almadan ilk sayfadaki ufak resimlerden yaptım. Umarım gerçeklerinde göze batmıyordur...
güzeL sayıya benziyor aLmak Lazım...
güzel görünüyor. iyi çalışmalar var.
gerçekte o kadar kötü durmuyor aslında.görmüştüm arabayı.ama fotoda garip durmuş hakkaten.
300ZX zannedersem atmosferik ve sonradan siyaha boyanan arac?..+GTS surus izlenimi fikir acısından cidden isime yarayacak,Bende TR'de boyle bi test arıyordum..Tesekkurler.