kedici bi arkadaşım var. ona sorayım alabiliriz belki..
Printable View
kedici bi arkadaşım var. ona sorayım alabiliriz belki..
9 tane kedim var almayı çok isterim ama tüylerinden bıktım artık yaa
bnm turbo bunla oynucam derken bı yerıne bısı yapar.. umarım guzel bır ev bulur gozlerı cok super
3 dişi var bende anlaşabilseler hiç vermicem evim müsait bakabilirim ama olmuyor çok kıskanıp dövüyorlar. şuan bile evde ayrı odada duruyor ufaklık.
sorduğunuz arkadaşlarınızdan gelişme olan varmı arkadaşlar??? yada sorabildinizmi??
Bendede 1 Tane British Shorthair Var 4 Te Yavru Oldu Ama Onları Yeni Yuvalarına Dağıttık
yuvası olmadımı şimdi yawrucakın son denememiz olsun bundan sonra başka yolla çalışacağız artık. sitedende ümitliydim aslında.
www.kedigen.com 'a post edersen daha kolay yuva bulunabilir.
kedi sewmem aslında ama baksana ne güzel haywan.. bi iran kedisidir tutturmuş millet, öyle bişey olsaydı 2 günde sahibi çıkardı ama kimse bu da can o da can bi yuwası olsun mantığında değil:mad:
ordada var arkadaşım ilgine teşekkürler:)
alper yemin ederim ağzına sağlık. bu ufacık hayvanlar üzerinden nasıl bir para dönüyor anlatamam. şu an doğum dönemi olduğu için sokaklar kedi kaynıyor. ama pet shoplarda sanki cins hayvan (bu lafa inanılmaz sinir olurum) sokak kedileri bile belirli bedellerle pazarlanıyor. dükkanlarının cam pencere indiresim geliyor :Deli::Deli::Deli:
evde kedim var sokakta beslediğim sayısız.sokakta sayısız yavru kedi var,çoğu ölüyor, yaşayanda güç bela.bunun üstüne bide petshop olayı var.ne denir ki,dünyanın adaletsizliğide bu olsa gerek.
inşallah bi yuva bulursun.
Bende kedi besliyorum ama bu şekilde lüks demeyelim cins kedi beslenmesine.. benimkide bildiğimiz sokak kedisi ama kimi insanlara göre hayvan beslemek lüks gelirken biz burda bunu dillendirmeyelim.. Buarada ben senin ufaklık için yardımcı olmaya çalışıyorum ama henüz bir gelişme yok.. erkek olmasaydı bi ihtimal alabilirdim :) benimkide erkek çünkü..
ben lüks diyorum çünkü etrafımda ve sokağımda o kadar çok sokağa atılmış cins kedi(iran, himalaya, ankara,van,çinçilla v.s. v.s) buldumki o yüzden işin ticaretinden nefret ediyorum. lüks bir eşyaymış gibi alınıp daha sonra yine bir eşyaymış gibi atılıyorlar.
Arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.
Sefacım bendede 2-3 seferdir erkek diye geri dönmeler oldu bende üzüldüm açıkçası. dişi istiyorlar genellikle.
bizim evde kavga kıyamet devam ediyor zaten paylaşılamayan erkek ve 3 dişi :)
Ben senin denk geldiğin sokaktaki cinslere denk gelmediğim için bu şekilde yaklaşabiliyorum olaya sanırım :)
Erkek diğer erkeği barındırmaz benim bildiğim .. Küçük dişi olsaydı olurdu bende doğduğumdan beri kedili bir evdeyim.. her türlüsünü denedik :) dişi sokaktan yavru getiriyo ama erkek dışlıyo direk.. :)
bende iş çok ilginç 3 dişi var 3ü de kısır fakat bu kadar küçük bir kediyi kıskanıyorlar sebepse. hepsinin sevgisi. kendi aralarında ufak kedi hangisine giderse ona kızıyorlar . paylaşamadılar yavruyu. annelik güdüleri kabardı. ufaklık kiminle oynarsa kiminle uyursa diğer 2 si kızıyor. çok ilginç geldi banada. bende kedili evde büyüdüm. hatta 15 yaşında bir kedim vardı geçen yıl mayıs ayında kaybettim. ama bu şekilde bir paylaşamama durumu görmedim.