Yeni başlık daha şık oldu sanki
Bu dönemde baya giden arkadaşımız varmış, hep beraber bu başlıktan devam edelim.
Sınavlara 10 gün kaldı 21 güne en geç askeriz, buradan bilgi paylaşımı yapalım arkadaşlar.
Hepimize hayırlısı olsun.
Yeni başlık daha şık oldu sanki
Bu dönemde baya giden arkadaşımız varmış, hep beraber bu başlıktan devam edelim.
Sınavlara 10 gün kaldı 21 güne en geç askeriz, buradan bilgi paylaşımı yapalım arkadaşlar.
Hepimize hayırlısı olsun.
zırhlı birliklerde ayın 1 inde sınavdayız Allah izin verirse![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Allah kolaylık versın.
gecen sene agustosta bende konu acmıstım
zaman gecıyor merak etmeyın .agustos sıcagında egıtımlerde pişmeye hazır olun.
ilk gün son gün muhabbeti ne derece doğru arkadaşlar?
hayırlı teskereler, aralıkta da benim niyetim var.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Bende 347 yim 3ünde gidicem sınava büyük ihtimal.
Gittim bugün ufak bir çekçekli bavul aldım kendime asker çorabı aldım kişisel bakım malzemeleri falan hazırlanmaya başladım
Askerlikte şuan geçirdiğim günlerden daha hızlı geçeceğine eminim bıktım artık her gece balkonda kendimi nereye düşücem lan acaba diye sigara içerken bulmaktan![]()
Ben de 347. dönem gideceğim, sınava Tuzla'da gireceğim. Antalya'dan İzmir'e gönderiyorlardı, bir daha git gel olmasın Kocaeli Rallisi'nden sonra direkt İstanbul'a geçerim diye sevk işlemlerini geçen yarış zamanı İstanbul'da yaptırdım. Sanırım ilk gün sabahın köründe gideceğim![]()
gecen sene agustos ayında bı saga bır sola yuruyoduk gomlegın 2 dugmesı acık oldugundan bır yanmıstı bagrım nasıl bı yanık bellı deıl heralde omur boyu o ızle yasıcam dedım kendı kndıme ama oda gectı![]()
yanı bı sekılde gunler gecıyor benı askere ugurlayanlar sımdı safak sayıyorlar .155 gun cabuk gecıyor aslında.
giden arkadaslar yanimizda ne goturmeliyiz ne etmeliyiz
telefonsuzluk benim icin onemli bir sinav olacak zaten![]()
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)