aynen kaskı varsa onada gerek yok
Printable View
Kanka kayit kac kiside bitiyor?
Ekstra kask ücreti diye işaretleyemiyoruz galiba form doldururken.Havale yaparken 20TL fazla mı yatıralım? Yoksa orda da ödeyebiliyor muyuz?
Intercity İstanbul Park Etkinlikler: 19 Mayıs 2013: Intercity İstanbul Park Pist Günleri
Kask kiralamak istiyorum. diye seçenek mevcut altta
inş izlemeye gelicem hurda toledom la :D
Rollingciler yavas yavas rengini belli etmeye basladi :D herkes birbirine saygi gosterdigi ve hirslarina yenik dusmedigi surece hic bir sikinti yasanacagini sanmiyorum.Amac puan almak degil keyif almak pistte birini zorla sikistirip gecmek ne sizi daha iyi sofor yapacak nede arabanizi daha iyi bunu bilelim yeter.Birde ricam var birbirini taniyanlar koal yapmasin pist icinde zaten Bugra bey buna asla izin vermeyecektir ona guvenim sonsuz bu konuda.izmitte guvenlikle ilgili zaafiyet yaratmaya calisan bir arkadasla ayni turu paylastim ve gordum hassasiyetini..Sabirsizlik hat safhada :)
Ücretimi yatırdım :)
Eft yi yaptim bnde yarin hesaba gecer hayirlisi olsun :)
Kardesim 2 yarista 3 kere sikintili duruma dustum ama onemli olan cana gelmesin.Allah korudu Murati anlamadim bir anda oldu bitti sorun surda Murati benden 30 saniye sonra degil yanlislikla 1 tur sonra salmislar haliyle ben soguturken adam turunu atiyordu ona birsey diyemem.Diger arkadas 3 viraj onumde topraga cikmis bi dondum viraji toz toprak bulutunun icinden yandan dikine onume cikti onun beni beklemesi gerekirdi ama neyse onuda atlattik RS freni ve dikkat sayesinde ama 3.arkadas s2000le aramizdaki 30 saniyelik farki kapattim diye tam onumde kendini drifte verdi bilerek ona ne demek lazimdi acaba,Xor Koray abi cikardi bizi,beni tek basima cikardi tekrar sagolsun ama dikkat dagildimi sahil turuna donuyor suren...Neyse onemli olan karsindakine saygi gostermek umarim ordaki butun arkadaslar bu bilincte olur tek temennim o..
Parayı yatırdım
Bankanın önünden geçerken yatırayım atm den dedim
Yalnız işlem ücreti almıyormuş meğersem 5 TL fazladan yatırdım gelince bi çikolata ısmarlarsınız artık :D
Elbette şaka :)
Öte yandan kaskı işaretledim aldımda ama misafirimiz için alamıyoruz muhtemelen pistte kiralayabiliriz herhalde ..
aracım yetişirse bende katılabilirim kota varmı sınır ? yer kalır inş :)
Ortalama 250-260 hp araclarla 1 tur kac dk suruyor tecrube eden varmi
2:15 2:20 gibi olmasi lazim
Çok iyi bi organizasyon olucak heralde artık herkezin beklediği pist derdi bitmiş olcak bende seyirci olarak ordayım işallah :)