süre + 1
Süreye yetersiz diyen arkadaşlar 20 dk'da o pist yol aracınızın ülmüğünü sıkacak :)
Printable View
kaçırmayın bu fırsatı beyler hatırası bile yeter, istanbulda olmak vardı
benide yazarmısın oz amca
s2k veya vtı ile gelirim. formu doldurıyorum
Form dolduruyordum fakat transponder kullanımı 120TL biraz çok değil mi :(
oraya çıkıp süreyi ölçmemek olmaz şimdi ama katılım parası kadar transponder parası bana biraz fazla geldi açıkçası...
Form doldurdum ödemeyi yaptım
peki birşey soracam mesela aynı anda piste salacakları araçların güçleri yakınmı olacak yoksa karmamı çıkılacak?
arabanın ufak bi işi kaldı bakim yetişirse her türlü giriyorum bende :D
Ah öğrencilik ... :D
Yalnız bir şey soracağım 20 dk boyunca sürekli arabayı sıkıştırmak ne kadar mantıklı :confused:
Ustayla görüşeyim araç yetişirse katılalım bakalım :) Düz gitmeyi özlemişim :p
motorla ılgılı katılamaz dıye bsey yazılmamıs ? var mı gelme sansımız?
+ bu kural super olmus :)
*Katılımcıların pist üzeri sürüşlerde virajlara gelirken, viraj içinde ve viraj çıkışlarında birbirlerini geçmeleri kesinlikle yasaktır. Geçişlere katılımcıların birbirlerini tehlikeli bir duruma düşürmeden düzlüklerde yapılması halinde izin verilmektedir. Tehlikeli bir durum oluşturma, yanlış geçiş yapma, çok yakın takip ile öndeki katılımcıyı tedirgin edici her türlü sürüş şekli etkinlikten men anlamına gelmektedir ve ücret iadesi yapılmayacaktır.
............
Camaronunda muaynesi yok :( ve hayatta yetismez
Tüh be keşke aracım olsaydı :(
Liste henuz dolmadiysa
Bora Ciftci-Mini Gp 34 VP ....
Ozgunum benide Eklermisin
20 dk kısa diyenler piste hele bir çıkın da :D
biri seyirci işine lütfen açıklık getirsin çatlıycam meraktan :)
evet seyirci varmı?
şansıma sı.....
en batık döneme denk geldi piste çıkacakların sayısında bi sınırlama varmı
haftyaa kadar para ayarlarsam son dk golü atabilirim
Seyirci var diye biliyorum ben
Haydi bakalım Bismillah :D İstanbulpark Techturkeyi bekler beylerrr :D
Otomobilinizin ne olduğu hiç önemli değil Bu aktiviteye istediğiniz güçte otomobille katılabilirsiniz beyler .
formu doldurdum..
serhat_R mitsubishi evo 9
abi bi kişide seyirci ile bilgi versin artk :)
Seyirci girebilecek ancak girişte araç başı bi ücret alacaklar sanırım nekadar alacaklar sorusunun yanıtını şuan veremiyorum ama 10 - 15 tl gibi bişi olur tahminim
aracım hala bitmedi 100-200 ölçümü yapardık umarım bidaki organizasyona efsane olmuş kanım kaynıor gidip vtec 2 yle girecem 20dakikada anca bir tur atacam :))) iş olmazsa izlemeye ordayım
Orda olacağız diye zaten TAKSİM deki buluşmamızda kararlaştırmışteakk :) kısmetse diyelim
Özgün günlerdir Buğra bey ile görüşüyoruz form falan çoktan dolduruldu pazartesi para işide tamam yaz benide listeye lütfen.Güzel gün olacak gibi listeye bakınca.Bide forumdan olmayıpta katılan bi arkadaşım daha var ne ayrıcalığımız var söylesene bi :D
para yatırmanın sonu günü nezaman ? :)
Düzeltiyorum.
Motorsikletleri alamıyolarmış ama kısa sürede motorsikletler içinde bi organizasyon yapılacakmış.
Mukemmel organizasyn 20 dk. Araclar icinde pilotlar icinde cok yeterli olacaktir.
S3 ile gelecegim benide ekliyebilirsiniz .
Mukemmel organizasyn 20 dk. Araclar icinde pilotlar icinde cok yeterli olacaktir.
S3 ile gelecegim benide ekliyebilirsiniz .
Çok güzel bir etkinlik sonunda böyle şeyleri görmek gerçekten mutlu etti. Orada olsaydım katılmayı isterdim.
20 dk çok az geliyor size ama aracınız için ve sizin için fazla ki ortalama 8-9 tur döndüğünüzde gereğinden fazla bile olduğunu anlarsınız.
Nurburgring ile kıyaslayamam çünkü yokuş aşağı pistin ortasına kadar 300 metre rakım farkı var ama, daha ortasına gelmeden ben çok yavaş gitmeme rağmen frenlerim kokmuştu clio 3 rs olmasına rağmen.
Araçlarınızın herşeyini kontrol edip öyle girin.
Teşekkür ederim kendi adıma pisti bu şekilde kullanmamıza izin veren herkese.
DR. Ozgun Bey para isi pazartesiyede kalmadi halloldu listede yerimizi alalim lutfen :) Gelecek arkadaslar zaten bu islerden anlayan sevdalisi insanlar ama yinede ozellikle frenleri kontrol etmelerini tavsiye etmekteyim kendi adima en onemlisi o gibi gozukuyor.Hem izleyiciler hemde katilimcilar icin harika bir gun bizi bekliyor(o gunun hava durumuda ideal gozukuyor su an) bunu saglayan basta Bugra Bey olmak uzere pistgunleri ekibine sonsuz tesekkurler..
Araba olsa kaçmazdı :( Bir dahaki sefere artık, tabi olursa.