Vuhuuu 8:00 miii :D 6:30 da evden cikmak lazim heralde :D
Printable View
Vuhuuu 8:00 miii :D 6:30 da evden cikmak lazim heralde :D
Form yollandı ödeme yapıldı listeye eklerseniz sevinirim
Öner Bağçıvan 34HP8515 wv scirocco
neyse artık bitirdikten sonra uyuruz arabada :D
8:00 :eek: 6 da yollara dusecegiz o zaman..Yolda bulusup 90 araba toplu borek alip mi gitsek :D guzel gun guzel hasamat olacagiz ama degecek insallah
Yolda Konvoy yapmayın arkadaşlar
Herkez tekil gelsin lütfen ....
Tabi gün içindeki aktivitelerde techturkey ismini herkezden duymak istiyorum bilginiz olsun ;)
Bol yarışmalı ve aktiviteli bir gün geçiricez haberiniz olsun :D
Buğra,
piste kimin saat kaçta çıkacağı ne zaman belli olucak o gün pistte mi?
banada mail gelmiş sabah 8 de ordayım :D
katılımcı olarak hangi kapıdan gireceğiz? daha önce sadece izleyici olarak gelmiştim. o yüzden bilmiyorum. birde su ve yiyecek alacağımız yer var mı?
Yiyecek içicek için stanlar olucak tabiki .
İstnabulparka Ana kapıdan girilecek kapıda plaka kontrol edilecek kayıtlı ise ücretsiz katılımcı değilseniz 10 tl araçbaşı şeklinde ödeme yaparak giriş yapabilecekseniz.
Dediğim gibi AnaKapıdan giriş yapıcak dahasonra Padok alanına doğru yönlendirileceksiniz.
Pistin ulaşım yollarında hız yapılması vb. durumunda pist dışına çıkartılırsınız buda tekrar bir hatırlatma olsun okuyan herkeze.
Padok a yönlendirilceksiniz zaten girişten, padokdan pit alanına giriş tünelinden geçip pitte yerinizi alıcaksınız, seans bitiminde tekrar padok a tünelden geçip park ediceksiniz.. Pist eğer o gün orda stand açmazsa tedarikli gelin o çevrede bişey yok 2-3 km öredeki bp benzinlik dışında..
Edit: redbull kızları geliyomu yine :D
şirketin arabaları intercity den kiralık :D onlarla yarışa girebilirmiyiz :D
toplamda kaç araba olucak gün içinde piste çıkacak?
bana saatle alakalı bi mail gelmedi ama..herkes aynı saatte mi orda olması gerekiyor..