mody s2k ile düzlükte 4 arabanın gazlayışı ve mody'nin aradan zımba gibi çıkışı süperdi, birde pit duvarının önünden geçip bizi toza boğmasaydı iyiydi :D
Printable View
mody s2k ile düzlükte 4 arabanın gazlayışı ve mody'nin aradan zımba gibi çıkışı süperdi, birde pit duvarının önünden geçip bizi toza boğmasaydı iyiydi :D
Harika bir gündü hazırlayan organize edenlere teşekkür ederiz böylesine güzel yapıtları değerlendirme fırsatları yarattıkları için inşallah devamı gelir
Abir sorma bende hatunu ilk defa getirdim piste çok gelmek istiyordu, bende istiyorum diye tutturdu :D Ben arıza yaşayınca benden çok üzüldü valla
güzel bir gündü.bir dahaki sefere bende katılmak isterim.bir kaç tur atsak o bile yetermiş.
Geçmiş olsun hocam,düzlükte yavaş ilerleyince dinlendiriyorsun sanmıştık,umarım ciddi bir sıkıntı yoktur.
Fotoyu Murat abi yolladı şimdi.
http://sv1.piclect.com/4d4eeabf03264...519-wa0000.jpg
Hayalimdeki pist gunleri olmaya basliyor artik...
Eminim dahada guzellesecek cunku bu ilk kalabalik pist gunuydu.
Cok daha fazla etkinliklerde geliyor hem Sadi hemde Vural beyle konustuk,gec kalinmis bir cok guzel sey olucak.
Transponder alanlar suresini yazarsa,data olmus olur.manuel zamanlarin malesef gecerliligi yok. Hatta 100-200km zamanlari tutuluyor,İst park-Korfez ve İzmir pistlerininde zaman cizelgesini tutabiliriz.
Kendi adima konusmam gerekirse;
Malesef 4. Pistini kosan lastiklerim iflas ettigi icin,toplam 6 hizli tur atabildim.ilk seans 3 2. Seans 3 olmak uzere. Cunku lastik isi sensoru izin vermesi,once Over sobra Stop yakti :(
Sin 2 seansa katilamadim. Zaten amacim 10 turdu,oldu sayilir ;)
Yol otomobilinde en iyi 2. Zamani yaptim,2:17 ile,onumdeki aracda yeni Trofeo R lar vardi,2 sec onde bitirdi. Trofeo lari paartesi takiyorum,artil stok lastikler cop oldu.
Bundan onceki pist gununde 2:14 yapmistim,anlayin nekdar bitik oldugunu :(
Ve Bugraya; Aferin be oglm,ilgilenmedigin kimse kalmadi!piste giris cikis,disardaki org lar,ponder,label hersey be....
Ne denirki,kocaman bir aferin,gozlerinden opuyorum!!!
Tabi tabi, gönül rahatlığıyla söyleyebilirsin. Eyvallah :)
Ufak tefek aksaklıklar yaşanmadı değil, genel hatlarıyla çok yoğun, yorucu ve keyifli bir gündü. Katılan herkesin bileğine sağlık.
Pitte olup piste çıkamamak pek fenaymış. Kasabın camından içeri bakan kediler gibiydik :D
Organizasyon tam anlamıyla harikaydı, uzun zamandır bu kadar keyifli bir organizasyon olmamıştır sanırım herkes bu görüşte, emeği geçen herkese çok teşekkürler...
pist ırganizasyonu mükemmeldi. belli başlı eksikler mevcut. daha iyi olması için extra başlıkmı açalım? yoksa buradanmı yazalım
Inanilmaz keyifli bigundu :) benimde ilk deneyimim oldu ve hanimla birlikteydim.ilk virajdan sonra inmek ister derken aaaa ne cabuk bittiye dondu film :D
Low-Rider onumde giderken saga ayrilinca onemli bisi var sandim. Onla gecmis olsun.ama bizim ekip cok tehlikeliydi :)
Hersey mukemmeldi, elimden geldigince yardim ettim; insallah bir hata olmamistir. Hayalimdeki pist gunuydu gercekten. Arabam kirilmadigi surece pas gecmem bir dahakini ; ) motor yag kapaginin cikmasi baya sevkimi kirsa da Yekta nin olay yerinde yag takviyesiyle 2.tura cikabildik tedirgin olarak, ona da buradan tesekkur ederim.
Pistte ilk turumda 2:46 yapmisim yaklasik(Gopro Kayit), 2 de gecis var.. Baya bos birakmisim. Diger turlarda ya sogutmaya durmusum ya go pro kapanmis. Arac icinden son turlarda kayit yapmistik onlar muhtemelen cok daha iyi gelir.
Genel olarak herkezlsin mutlu olmasi,yorgunlugumuza deydi dedirtti suan
Tum startlari ben verdim,amma tanidik varmis gelen hepsi gecmis gitmis selam veremeden :)
Bizim ekipin biraz vakite ihtiyaci var,zamanla daha iyi olacaktir
Bugra abi ve goki ye ekstra tskler :))
Sen rocco ile miydin hacı hiç farketmedim valla o an nereye kaçsamda sıkıntı olmasa diye düşünüyordum :D Bir ara da sağa çektim obd takıp arızayı silmek için ama olmayınca tın tın gittim.
Valla arkamda polo gti vardı acaip güzel gidiyorduk *** göte :D
Hayra yoruyorum artık belki arıza olmasa kaza olucaktı vs