Soylemeden edemicem tunay da pistteydi.o seansa batunun subaruyla ciktim yaninda.sirf tunayi taciz edeyim die.
20 dk pistte kaldik adamla denk gelemedik.durup sigara molasi verdiginden suphelendim bi ara son duzlukte yakaladik adami caddede takiliyor gibi gayet rahat saga sola bakiniyoduel bile sallamayi ihmal etmedi yani
![]()
Dr.Ecu
Hanımın yavaş baskısına rağmen sıktım orda güselde oldugörsel bişiler ortaya çıkmasına sevindim, tozda artık tuzu biberi olmuş
Çok keyifli bir gündü başta buğra olmak üzere emeği geçen herkesin emeğine sağlık, ben bu işi sevdim, telef olmadan ilk defa bir pist gününü tamamladık, yemekleri oturma ve dinlenme alanı tvden canlı yayın, seans organizasyonları falan herşey çok güseldi
Intercity parkta ayrı bir güselmiş![]()
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
Lamborghini Aventador vardı resimlerde o katıldımı tura?
Golf MKVII 1.6 Tdi
Tv yayını olmuş sanırım, eğer kayıt yapan olduysa ya da linkini bilen varsa link rica edebilir miyim abilerim?
Ya ölürüm ya da kaskodan para alırım kafası.
Guzel yurdumda bu isin kalitesinin yukselmesi ve bu denli keyifli hale gelmesi mutluluk.verici bir dahakine corsa turboda gelebilir nasip olursa
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
Bizde 1,6 1,4 grubunda(mustang haric 0 4.6) gruptan onde koptuk gittik, siyah 160lik rocco ile guzel gazladik duzde uzuyor virajda geliyorum filan, 20 bindeki bitik toyolara ragmen keyifli oldu, sonlara dogru sicaktan iyice saldi kendini,,
caterhamdalada denk geldik 2-3 virajda pesimde tuttum fakat duzde yapacak bisi yok
sure olarak aklimda kalan megan grubu 2,48 250, sus s2k 2.47 cls 63 2.42 .. f30320d 2.42(muazzamdi) bsde cok iyidi rx8 3.00di sanirm vs
focus st grubu vardi onlar ciktimi [piste goren oldumu sureleri varmi
bidahakine 225 conti 5 p ile 2.50lerin basina inmeyi planliyorum bakalm, virajlari biraz daha suratli bekliyodum 70 80le cok donulen viraj vardi,,
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
çok keyifli bi organizasyondu.. emeği geçen herkeze teşekkürler devamı gelir inşallah![]()
SM PERFORMANCE
saat 1 de de olsa gidip bişiler izlemek güzeldigittiğim en zevk aldıgım organzaayondu emeği geçen ve bu organizasyona imkan tanıyanlara teşekkürler. Bu arada donuste 2. Işıklar sonrası ben krmızıda beklerken yeşil ışıkşa birlikde sağımdan solumdan teğet geçen tm evolar bmw subaru ve ep3e teşekkürlee bize güzel bi adeenalin yaşattılar aynadan gelişleri süperdi
benzinlikde karsılastgım batuhan kardesmde umarım çözmüştür sorunu cok yardımcı olamadık tek olmadıgımdan.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
3megane rs oldukça eğlendik diye düşünüyorum aracıma olan sevgim bir kat daha arttı seanslarımda geçtiğim araçları gördükçeintercooler olmamasının acısını her seansın 3.turundan itibaren ciddi hissettim afr ye kadar bozuldu ısınmadan dolayı.Birde normal yolda yeterli gelen tornada işlem görmüş fren aynalarım sağolsun her seansta en fazla 5turu tamamlayamadan bırakmak zorunda kaldım.Freni boşalmış kamyon gibi bayağı debriyaj gibi bastım frene her seans ve aklım bi tarafımdan çıktı birden boşalıyor çünkü fren.Eğer onlarda olsaydı gayri resmi kronometre tutturdum 2:44olan turumu çok daha aşağı çekerdim.Dim değil çekeceğim zaten bir dahakine
Bu süper günde emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler başta Buğra olmak üzere.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)