Evet , ingilteredeki protestolari duzenleyen adamin e-mailini buldum, bu aksam fikirlerini soracagim, daha sonra bu topicten paylasacagim.
Printable View
Evet , ingilteredeki protestolari duzenleyen adamin e-mailini buldum, bu aksam fikirlerini soracagim, daha sonra bu topicten paylasacagim.
haberini bekliorum sakin kulak arkasi etme :)
bu aksam gonderecegim e-maili kulak arkasi etmem :)
aslinda kamyonculari yanimiza alsak trafik super olur :D
Ben de şu linki hatırlatıyım, nekadar kalabalık olursak okadar iyi olur çünkü.
http://www.otvyehayir.com
hadi beyler artık protesto için gün belirleyelim ses duyuralım inannın yoldan geçen vatandaşlar bile bize destek verecektir
evet arkadaslar e-maili gonderdim.
Dear Mr. Hunter,
First of all I appreciate your struggle in the UK. I ** a member of a Turkish car club from Turkey. As you know petrol prices are at peak. Unfortunately, the situation is worse then anywhere in the world, in my country. A metric liter of 95 octane fuel is for 1.377 GBP in Turkey. As Turkish drivers, we are sick and tired of "every week" regular price increases. On the other hand the taxes we are paying for petrol are ridiculous. Again we as Turkish drivers are planning to protest this seriously. But for the organising process, we need your help. We need your ideas about how to begin, which ways to follow, etc. As a start, we have designated bumper stickers saying "This vehicle uses the most expensive fuel in the world" And for rest, we are waiting your ideas.
Sincerely,
Cengiz Bozkurt
Altın dökülen örnegi ben vermistim.
taksici ve minibüscüleride kafalamak lazım..hergün trafikte onlar yapıştırsınlar sitcker filan daha etkili olur..
Bizde ooole oturalım, hıc bısı yapmayalım. Allah'ın mazotu bile 3,22 olmuş daha ne olsun. Arabayı ilk aldığımda 100 oktan 2,88'idi.
Eskiden olsa "Dünyanın en pahalı benzinini kullanıyorum" sticker'ları fln vardı ama artık o stickerlarda yok artık...
Yazık bu ülkeyi bu hale çevirenlere yazık...
Doğu petrol dolu ama nafile...
herhangi bir yerde belirli bir saatte toplanalım, stickerlı araçlarımızla trafiği yavaşlatalım desek bu sefer illegal muhabbeti yapacaklar, sayımız az olursa alıntı bile olma riskimiz var :(
ama sokağa inmeden, vatandaşı uyandırmadan, sesimizi duyurmadan bu iş olmayacak???