Merhaba arkadaşlar,
sene sonu projesi için öneri ve yardımlarınıza ihtiyacım var.Powerpoint sunum şeklinde sunulacak, bahsettiğim konu...
Merhaba arkadaşlar,
sene sonu projesi için öneri ve yardımlarınıza ihtiyacım var.Powerpoint sunum şeklinde sunulacak, bahsettiğim konu...
Böyle bir animasyon videoyu türkçe dublaj/altyazı yapsanız olmuyor mu?
Çeviri için yardım ederim isterseniz.
Turbo nasıl çalışır:
How a turbo works - YouTube
Bir de bu eleman var
turbo nasıl çalışır:
How Turbochargers Work - YouTube
turbo lagının açıklaması:
Turbo Lag - Explained - YouTube
turbonun amacı:
Purpose of a Turbocharger - Explained - YouTube
Süleyman projende plagiarism e rastlanırsa bitirme projen geçersiz sayılır. O yüzden birebir copy paste yapmakdan ziyade kendin bir taslak oluştur, içerik belirle ve düzenle. Dikkatli ol![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu bölümde güzel kaynaklar var ..
Aşırı besleme - TechTurkey Forum
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
İkisindeki açıklamaları da yazıp onları kendinize göre düzenleyip tekrar sunum yapabilirsiniz neticede altı üstü turbo gayet basit bir sistem. Çeviride yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeyin elimden geleni yaparım.
Linki ben de alabilir miyim lütfen ,
Süleyman'ın hocasına verecegim![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ukku'nun blog sayfası: Turbo Nedir, Nasıl Çalışır? "Herkesin Anlayabileceği, En Basit Haliyle"
yardımcı olacaktır sanırım fazlasıyla![]()
Şu videodaki vitaminsiz iyi anlatmışta lag kısmının çiziminde biraz fırlamalık yapmış ya da ben fesatım sen lagı anlatacaksan daha düzgün bi şekil çiz benceturbo,egzos gazının yardımıyla sağolsun atmosferimizdeki havayı sömürüp motora sokuşturup fazla benzini fazla güce çevirip hızlı gitmemizi sağlayan bir lanet icattır hocam dedin mi sanırım sunum falan yapmadan projen onaylanır en nihayetinde öznel bir anlatım şeklidir bu
biz ayrıca kat iptali yaparız egzos gazı rahat çıksın palleri hızlı çevirsin hızlı çeksin 4elementten birini bu arada arkadan dünyaya zehir salalım tüv e gelince yeniden geçici olarak takalım ve bu kısır bir döngü diyede eklemelisin sunuma
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)