Evet görünen o ki pazar sabahı Ankara'dan tek araba olarak çıkıp geleceğim :D Arabanın üstüne bir Türk Bayrağı asar gelirim artık, ne de olsa 19 Mayıs :)
Printable View
Evet görünen o ki pazar sabahı Ankara'dan tek araba olarak çıkıp geleceğim :D Arabanın üstüne bir Türk Bayrağı asar gelirim artık, ne de olsa 19 Mayıs :)
Bizde gidecektikte karıştı biraz bu gün netleştiriyim haberleşelim ; sabah çıkarız beraberce.
Armağan bagaja yatak atıcam olur mu :)
Biz gelip izleyebiliyomuyuz
Araba 2 kişilik olmasa beraber giderdik de yanımda Başar olacak... Ama başkaları da geliyormuş, kesin bir araçta yer vardır :)
Tamam çok güzel olur :)
Süper :)
Abi gel bak inanmıyorsun cidden bizden rahat yolculuk yaparsın arkası çok rahat :P
Normalde seyirci alıyorlar, bir sıkıntı yok...
tamam o zaman arkası benim :)
Bende gelmeyi aslında çok istemiştim ama o tarihte mecburi olarak başka bir şehir dışı programı gelişti :( Ankara ekibine iyi eğlenceler :) Güzel onboard kamera görüntülerinden bizi mahrum bırakmayın. :)
Iyi oldu bu. basarida uzun zamandir gormuyordum. Biz ahmet abi alper uclusu olarak gelicegiz gibi gorunuyor. Gazlaya gazlaya gideriz:)
Sanırım 10da seminer varmış ona yetişmek gerekiyormuş 6:30 gibi çıkarız diye düşündük biz...
Unutmadan HGS mizi alalım yarın :)
ankaradan istanbula geçecekler hereke mevkiinde biraz gaza oturursanız sevinirim :D
Evet saat kaçta nerede buluşuyoruz hafiften netleştirsek ya da akşam Mesa da mı konuşalım.