-
Merhabalar aracım peugeot 207 kapalı otoparka aboneyim.Yalnız otoparka kedi giriyor ve arabanın üzerinde dolaşıyor cila olduğundan tutunmakta zorlanınca haliyle çiziyor:( Nasıl bir branda almalıyım nette guard diye bi marka var 117 tl civarında aslında bezden yapılmış olanları da olur.Kapalı otoparkta kullanılınca zararı olur mu tozdan ve kedilerden korusun istiyorum.Haftada bir gün kullanıyorum aracımı.
-
Benim aracimda kapali garajda ve ayni dertten sikintidaydim..daha sonra parcacidan parca kumas aldim ve terziye diktirdim..yaklasik 60 tl gibi bi fiyat tuttuu..
-
Kumaşı bir çeşidi var mı acaba ortalama kaç metre kumaş gitti bi resmi var mı örtülü vaziyette
-
arkadaşlar mercedes 211 kasa için branda almamız şart oldu araç 8 ay yatıcak nasıl bir branda almalıyız özel bir branda varmıdır bildiğiniz
-
-
-
Güneşin altında böyle brandada kalmasındansa güneşte kalsın daha iyi ya. Branda anca kapalı garajda toz olmasın diye gerekli bence.
-
Link örnek olarak atayım Guard Premium Mercedes Cla 2013 Sonrası Miflonlu Branda Gri - n11.com
bu markanın aracıma olanını aldım malz kalitesi gayet iyi içi miflonlu birde ön ve arka cam kısmına gelen yerlerindeki hava kanallarının olması gayet iyi ben kendime sipariş ettiğimde arkadaşım çok beğendi ve elimden aldı yeni sipariş etmek zorunda kaldım