10 kişilik fb grubu kardeşine saldırıp öldürmüş olsaydı bende sen ne derdin onu merak ediyorum.
eminim derdinki kardeşim iyiki cebindeki bıçağı çıkarıp sallamadın böylesi daha iyi oldu
Printable View
10 tane sözde delikanlı linç girişiminde bulunmayıp, vefat eden kişide gurubun baya önünden gidip çocuğa atlamasaydı şimdi hayattaydı... Video da herşey net, çocuk arkadaşıyla vedalaşıyor, kimseye bağırıp çağırma küfretme gibi bir durumu yok, arkadasını dönüp giderken fb li gençler üzerine yürüyor olan önden atlayan cengavere oluyor..
Yalandan yere bir can gitti diğerinin hayatı bitti.. Çok boş şeyler, yazık olmuş
Hocam şimdi kalkıp fenerlileri savunmanın bi anlamı yok. Sonuçta o çocuk bıçağı vurup kaçmasa kemiklerini kırmadan bırakmazlardı. Ha gs li kendini savundu demeninde bi anlamı yok kendini savunucak adam arkadasına bakmadan alır voltasını kaçar gider. Atara atar yapmanın bi anlamı yok. Hadi yediremedi gururuna o zamanda bıçağı bacağına vurupda kaçabilirdi çünkü ilk darbeyi o vuruyor bıçakla.
Göğüse sallamakla bacağa sallamanın arasında dağlar kadar fark var. Bu olayda haklı taraf yok.
Olayı bu noktaya getiren insanları bu denli geren bana göre Aziz-Volkan-Emre ve bu zihniyette olan insanlardır (gs lilerde dahil).
Sahada o elektrik olmasa kimse çıkıpda birbirini dövüp bıçaklamazdı. Gs konvoyuna yapılanlarda ortada. Atılan Fişeklerden biri ciddi bi yangında çıkarabilirdi. Taşlardan biri birisinin kafasına gelip ölümünede neden olabilirdi.
Ölen kişiye Allah tan rahmet,öldüren kişiye de Allah kurtarsın ve Akıl vermesini dilerim.Olayda her taraftar kendi tarafını haklı görüyo.Hala bu ülkede çirkefliği yapan kişilere helal olsun diyen olduktan sonra bizde ne böyle olaylar nede sözde delikanlı bitmez diye düşünüyorum.
yazımı iyi oku ben fenerlileri savunmuyorum, diyorum ki videodan o kısmı belli değil belki de öncesinde de muhabbetler vardır diyorum, kemiklerini kırmadan bırakmazlardı diyosun ya nerden biliyosun diyorum belki tartışıp gideceklerdi vs daha olayın rengi bile belli değilken üzerine yürüdü diye çıkarıp direk kalbine saplıyor diyorum. Belki de tam tersi olacaktı onu da bilemeyiz tabi ki bu yüzden diyorum kesin öyledir böyledir diye yorum yapılmaması lazım diye. Tekrar söylüyorum yerim FB lisini GS lisi bilmemnelisini, bir insan ölmüş ve hiç yere, Allah belasını versin futbol fanatizminin böyle gereksiz işlerin.
Bu ne kindir önce onu anlamak lazım yada nasıl bir kafa..
Bir insan üstünde rakip takımın forması var diye bir insana hangi kafayla saldırır?Saldırıncada sonuç ortada...İki tarafada yazık olmuş..
Bu devirde aklı olan maça gitmez, forma giymez. Akılsız basın cezası diyorum baska bisey demiyorum. İnsanlar aç , işsiz, hedefsiz ; bu sosyal durumda kendini hedef göstermeye hiç gerek yok. Korna caldı diye silah ceken var..
Videoda herşey ortada. KAtil zanlısı arkadaşıyla yürüyerek oraya başka yerden geliyor ve orda tokalaşıp geri dönüyor.Videoyu iyi izlerseniz anlarsınız zaten.Eğer laf dalaşı olsaydı diğer arkadaşıda gitmezdi ya da tokalaşmazlardı.Hepimizin canı yanıyor, ACININ RENGİ OLMAZ. Fakat bu şekilde 1 kişiye 10 kişi saldırıp sonucunda bir hiç uğruna can verdiyse suçun büyük bölümü onundur. Şimdi biz 10 kişi hiç tanımadığımız ve sabıkalı olduğunu bilmeden hatta bakınca bu malı yeriz biz desek ve saldırsak sonucunda birimiz ölsek herkes bize hakettiniz derdi.Çünkü gerçektende haketmiş olurduk.Sonucunu düşünmeden yapılan hareketler malesef bu tarz olaylara sebebiyet verebiliyor.Ha noldu yazık oldu.Bir taraftar olarak konuşmuyorum, tarafsız olarak yorum yapıyorum.Çünkü futbolu sevmem.Bu tür holiganların sonu ya hapistir yada mezar.
aynen öyle serkanyazgan özetlemiş olayı
Ne olursa olsun biri mezara gitti diğeri hapise . İkisi de genç.
Acaba diyorum futbolun ülkemizde ki kıymeti bilinsin diye 1 sene yasaklansa mı ? Tüm kulüpler iş birliği yapsa lanet olası para için 1 sene erteleseler. Bilinç dışı fanatikler az da olsa anlarlar futbolun ne oldugunu tabi belki.
Bunlar taraftar değil hocam. Bunlar canlı bomba ne zaman nerde patlayacakları belli olmaz.Futbol olmasa kendilerine başka meşgale bulurlar.Bu sorunun dibine inmek lazım ama bunu yapacak hükümet malesef yok.Başımızdaki ayran diyor gündem değişiyor. Biz böyle bir yere varamayız. Bir türlü öğrenemedik yan yana, omuz omuza yürümesini.
...............
ben beşitaşlıyım bır takım taraftarlıgı yapıcağım falan yok yanı ama gs li taraftarın yerın de ben de olsam ben de aynısı yapardım ne yalan soyleyım. yok bıcak tasıyor o suçlu denmiş ama bu devirde herkez kendinı bi şekilde koruyor artık o 7 kişilik taraftar grubunun o cocugu dövüp öldürmeyeceği,bıçaklamayacağı ne ***** ? Canını seven insan 10 kişiyi arkasına alıp tek insana artistlik yapmazdı. Allah ahmet eğlesin yine de her iki kişinin de anasına babasına sabır versin. Ben onlara üzüldüm şahsen. Ölen kişinin ailesinin ikinci evlat acısıymış
Ne konuşuyorsun sen ya..
O an eline bıçak verselermiş de bilmem ne.. Daha ömrü hayatımda bıçakla sokağa çıkmadım. Bıçakla sokağa çıkan da potansiyel katildir. Öldürme / yaralama amacıyla taşır o bıçağı. Tedbir amaçlıymış, napıcaktı tedbir olarak? Bıçağın demirinden ışık mı yansıtacaktı karşısındakinin gözüne? Tedbir amaçlı bıçak taşınmaz, bıçak girer. Girdiğinde de ya öldürür ya yaralar. O an kimse de ele bıçak vermez. Aklı olan ya o duruma düşmez, düşerse de koşarak kaçar. Bi madalya takmadığın kalmış katile. Ya kendine gel, ya da bu konuya bu şekilde saçma sapan yazdırtmam sana