Öncelikle geçmiş olsun. Böyle şerefsizlerle doldu artık ortalık bence de yapabiliyorsanız cezasını verin başkasına yapmaz en azından. Plaka yanlış çıkarsa başınız derde girebilir bence plakadan emin olun önce.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07700601/detay belki işinize yarar öyle bi gezerken gördüm konu aklıma geldi
Çocukluk alışkanlığı bi Plakayı bi yerde gördün mü daha önce görmüştüm ama nerde nerde nerdeFarukk eczanesii
![]()
![]()
plaka ve araç çelişkisi sebebiyle kabağın başkasının başında patlama ihtimali yüksek. haklıyken haksız yere düşmemek için dikkat edin.
Yok artik biri plaka sorar sahibinden linkine kadar bulunur valla korkulur bu forumdan
Gecmis olsun. Egerki arac bu ise hemen adli islemlere baslayin cezasini siz vermeye calismayin .
Bence uğraşmaya değmez kafamizi cevirdigimiz her tarafta bu şerefsizlerden mevcut
Bu forum gercekten olmuş başka birşey demiyorum.Özelden mesaj yazan yardımcı olan herkesten Allah razı olsun.Arac kesin belirlendi beyaz 6 serisi.Yasin kardeşimiz çözdü olayın yarısını onada teşekkürler.
Aracın sahibine ulaştık gerekli ceza kesilecek.Herkese sonsuz teşekkürler.
ilandaki 6 mi araç ?
Tech farkı![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)