benim başima geldi geçen sene boyle bı olay , ***** gecelerin birinde alındık ve mahkemeye sevkedildik, sonuc 3 celse sonunda suclu bulunup hapıs cezası oda paraya cevrildi 600 küsür ceza verildi..
Printable View
benim başima geldi geçen sene boyle bı olay , ***** gecelerin birinde alındık ve mahkemeye sevkedildik, sonuc 3 celse sonunda suclu bulunup hapıs cezası oda paraya cevrildi 600 küsür ceza verildi..
Yeni kurallara gore 2 sene yatari var diye hatirliyorum oda paraya cevrilir sanirim.Ama insallah ceza ile kurtulursun
Geçmiş olsun, keşke dursaydınız diyecem ama herhalde eksoz dan falan bağlarlar diye yürüdünüz.
Aynen öyle bir durum oldu.
Bi avkata Başvurun o size detaylı bilgi verecektir..
arabayla kaçmıs kardesimiz sonra binanın altını adamlar komple boşaltıp çekici çagırdılar.adamları cok ugrastırdı normal bi kovalamaca degil :)
bence yedigin cezayla kalırsın daha fazla ceza yazmazlar froyd
avukatınız nediyo bu işe ??? belki kanıtlayamazslarsa ceza bile almassınız ..
Bulut benim başıma 2007 de gelei 333 tl lik 2 tane ceza yasladılar ve çekici ile gelip bahçeden aracı bağladılar, 1 ay sonra bi 110 küsürlük ceza makbuzu daha geldi.. Ben mahkemeye cıkmadım yada karakola gidip ifade vermedin, ellerinde kagıt ile geldiler..itiraz bile edemedim..o günden sonra değişiklik olmuştur illaki..