79 model opel kadett c 10 saniye.
Printable View
79 model opel kadett c 10 saniye.
clio 1.6 16v ile 0-100 8.1 sn
http://j1305.hizliresim.com/19/n/n807z.jpg
Hakkaten gidince bi dynolicious ölçümü alayım ben de :) Telefonu nasıl tutuyoduk konum olarak?
Bence söyleyemiyoruz çünkü genelde o güçlerdeki araçlar 3 ü de sararak bitiriyor, ortalama 140'a kadar patinaj demek bu neticede :)
0-300 denemesinde pbox ile ölçüt alınırsa geçilen mesafe bulunur buna göre kim önde görülür ama 500 whp fwd ile 500 whp awd araçların kalkışında awd giderken fwd yerinde ciddi anlamda sayacaktır, fwd aracın yakalaması zorlaşır bu durumda diyenlerdenim ben. Belki ancak 250 km/h sonrası..
7 civarı, lastiklerim yüzünden çok sarıyorum. Stock değerlere bile ulaşamıyorum nerdeyse yarı slick güzel çözüm olacak :)
7 saniye civarı benimkide ama net ölçümü nasıl yapabilirim :)
fiestanın kataloğunda 9.9 saniye diyo motor açılmadığı için 10.5 çıkıyo iphone ile :)
Honda Civic 1.6 VTEC ES (2007 - 2013) \ Arabalar \ Teknoloji \ Bilgi ara - bilgiara.com
9 saniye stock vtec2 komik rakamlar. Varsa haftasonu denemek isterim 10 saniye üstü arabam ile..
Hafifligin kalkista cok fazla ise yaramadigini biliyorum.fakat golften 100 kg daha hafif buda 4 cekerin buna ragmen her zaman avantaj sagladigini kanitlar nitelikte sifirdan kalkarken.fakat uzunda ki farki yaratan sey nedir scirocco rin gecmesinin nedeni 100 kg hafif opmasimi aero dinamik surtunme katsayisimi vites oranlari mi yani bu fak sadece tekerlek basina olan kayiptan degilse baska ne faktoe var.fakat benim vwrmek istedigim ornek esit gucte birebir ayni olan iki araba tek fark awd,4wd ve fwd olmasi.yoksa bir ton neden giriyor isin icinekisaca asil soru gucun dagilimindan baska hangi sebep etki ediyor fwd nin uzunda gecmesine.
BENİM ARACIMIN SPECLERİNDEKİ 4 ÇEKERLER 3.5 YAPIYO BEN 5.50 YAPAMAYABİLEBİLİRİM :D eskiden 6 larda yapardım şimdi galiba yine 6 lardadır :D
kadyr @ abi 2.0 tdı passatla denedin mi hiç? 140 lık olanla :)
Bi kismet olup deneyemedim ozellikle ama yolda denk geldigimde dot dote gidiyorum:D rol yapmak lazim
benimki 30 saniye falan sürüyor heralde :D
ybr 125 esd 0-100 22 sn :D gerçe önden rüzgar eserse 95 98 arasında kalıyo ibre :D
DTC Kapalıyken M'de 6.9 - 7.2 arası değişiyor . Telefon ölçümüne göre
Bende merak ettim şimdi :) iphone la ölçüm yapalım bakalım ne çıkıcak lastikleri bitik gizli spec 406 dan.. :D
Kardeşim Ertan Bilecikte okuyor, arabası burda İstanbul'da, kendisi bu haftasonu gelicek, videosunu çekeriz bu haftasonu 1,6 100hp lik zetec s focusun, koyarız buraya :) Kaldıki kendisi 10 saniye altında olduğunu iddaa etmiyor üstünde olduğumu düşünüyorum diyor, bakalım neler çıkıcak focustanda 406 danda :)
PBox yada tarzı araclar ıle yapılmayan olcumler dogru olmaz arkadaslar.
Olctugum en ıyı sureler;
2,67 GTR
2,78 Turbo S
2,9 997TT 4.1
vs.....
yillar once yaptigim bir cekim, simdi bu arabayi ben kullanmiyorum gerci. tamamen stock. lastikler 2 gunluktu o zaman michelin ler onu cok net hatirliyorum :D
2009 s60 2.0t auto. 8.5-9 arasi herhalde.
ben ölçemiyorum şu anda. İlk iki vites badanajda sürekli.
106 gti ile 2 kişi egzantriksiz yani 52 ler olmadan 7 sn civarıydı..
B20 Vtec integra LSD var 0-100kmh 6.4sn
mazda practica harici hiç bi aracımı doğru dürüst ölçmedim , 88 beygirlik araba 9.2 de çıkıyodu 100 e