Soyle bir sorum var
Aracta hgs var giriste hgsden girdim okudu ama cikista ogsden ciktim ve kacak gecis yazdi(dalginligima geldi sapık degilim yani :) ) yine de hesaptan duser mi?
Printable View
Soyle bir sorum var
Aracta hgs var giriste hgsden girdim okudu ama cikista ogsden ciktim ve kacak gecis yazdi(dalginligima geldi sapık degilim yani :) ) yine de hesaptan duser mi?
Siteden kontrol ettim simdi ogsden gectigimi kacas gecis yazmamis
Ben 2 kez Edirne'ye gittim bitik bakiye ile, 1 tanesi 10 gün oldu hala gidip yatırmadım büyük ihtimal cezai işlem uygulanacak. Bende cama yapıştırılması taraftarı değilim elimle tutuyorum, kirli görüntüden başka bişey değil.
En sonunda düzelttiler
Sayın ÖZGÜR KIRAY,
İlgi : 2013-56074 Numaralı Info Başvurunuz,
HGS hesabınızla ilgili düzeltme işlemi gerçekleştirilmiştir. 24 saat içerisinde iadeleri hesabınızda görebilirsiniz.
HGS hesabınızla ilgili bakiye ve geçiş bilgilerine ve HGS geçiş ihlal cezalarına, http://hgsmusteri.ptt.gov.tr adlı internet sayfasından ulaşılabilmektedir.Belirtilen internet adresinden kullanıcı edinerek hesabınızla ilgili bilgilerinize ulaşabilirsiniz,
444 1 788 müşteri hizmetleri numarasınıda arayabilirsiniz
İlginiz için teşekkür ederiz.
İyi geceler arkadaşlar.
Bu ayın 10'unda ilk defa aldığım hgs ile memleketime gittim. Gişeden geçerken ekranda hiçbir şey yazmadı. Ben de ilk defa kullandığım için bilmiyorum tam olarak, okumuştur diye düşünmüştüm. 16 haziranda, dönüşte ekranda ücret göründü. Şu anda hesabıma baktım, sadece dönüşteki ücret düşülmüş, gidişteki ücret görünmüyor. Kaçak geçişleri kontrol ettim, orada da görünmüyor. Ne olmuş olabilir, bilginiz var mı? Durduk yere ceza yemeyelim.
2 haziranda pistten dönerken hgs bakiyem bitiş olacakki siteden kontrol ettğimde 165 tl gecıs ucretı yazıyor ben farketmemişim. 15 gun gectıkten sonra birdaha kullandığımda gördüm bittiğini hgs ye para yatırdım en son gectıklerım düzeldi 2,40 tl oldu fakat 165 tl oldugu gıbı duruyor. ne yapmamız gerekli.
Bizim arabada da yanlış yere yapıştırmışım galiba. Bir gidiş-geliş yaptım. Kaçak geçiş uyarısı verdi. Telefona iki mesaj geldi. Birincisinde kaçak geçiş yaptınız, ikincisinde bakiyenizden düşmüştür diye.
Şimdi ben eski hgs yi söksem, tekrar yapıştırmaya hali kalmayacak biliyorum. Sökmüşken hiç yapıştırmasak negatif bir etkisi olur mu? Madem bakiyeden düşüyor yapıştırmaya gerek yok mu? Yeni bir etiket mi almam gerek?
arkadaşlar ben önce mail attım fax çektim en sonunda müşteri hizmetlerine ulaşıp düşürttüm.
Verdiginiz 444 1 788 numarayi aradim hgs kart no istiyor.araba kuzenimin tatilde oldugu icin bana birakti
Bugun karsiya geciste sorun yasamadim ama samandira giseden girip kurtkoyden ciktigimda 148 tl kacak gecis yazdi.birsey yapmalimiyim yoksa sistem kendi duzeltiyormu
7 gün içinde kredi kartınızda bakiye varsa, oradan cekilir, plakadan kontrol ediliyor zaten gibi bir yorum yapmıslardı banada..
bu durumda karşı karşıya bende kaldım sabiha gökçene geçtiğimde hgsmi okudu dönüşte okumadı ve para ödeme gişesine geldiğimde uzun yol ücreti çekti 15 tl bakiyeme yansıdı hgs müşteri hizmetlerini arayıp 3 tuşladıktan sonra müşteri hizmetlerine bağlandım sistemden kontrol ettiler ve geçiş güzargahlarınzı internette bulunan forum doldurarak mail atın dediler info@ptt.gov.tr adresine giriş ve çıkış gişelerini yazarak mail attım ve 2 gün içerisinde düzeltiler.
Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı
bu formu doldurun ve yukarıda belirttiğim mail adresine atın size geri dönüş olarak mail atıcaklardır.
2. aracımada mı ogs alsam hgs de sorun çok yaşayan varmı ?
Hazir konu acilmisken sorayim;
Bugun 2TL Bakiyem vardi giseden gectim sanirim 2.20 falan aliyor. 79 TL ceza yazdi " YETERSİZ BAKİYE " diyerek. Simdi ben cezayi odeyecek miyim yoksa para yukledigimde icinden kendimi cekecek ?
Araba bende değildi 1 hafta sürekli karşıya gidip gelinmiş. Foruma bakıp konuyu Allah tarafından gördüm, bir sorgulayayım bakayım dedim. 168, 147, 78 liralarda en az 8-9 tane ceza vardı toplam 800 TL civarı. Bugün 7.gün yani son günmüş, sabah erkenden 2. köprüdeki pttye gittim, karta para yükledim. Sadece biri hariç bütün cezalar silindi otomatik olarak. Konuyu açandan, uplayandan Allah razı olsun :)
benimde bi sorum olacak geçenlerde yeni bi araç aldım plakayı degiştirmeden mersine geldim ve kendi adımıza hgs aldım ama aracın plakasına ait bizden önce 156 tl ceza görünüyor bu ceza banamı yoksa eski sahibinemi gider ?
şimdi bizim aracı sorguladım, gişede bir sıkıntı sinyali almama rağmen 3 kere fsm den cezalı geçiş yapılmış gözüküyor :) hgs ye neden geçildi anlamıyorum cidden.