avsan, av-sanayi oluyo herhalde :D avlanmaya cıkmıslar :D
Printable View
İllaki kapora gönderen olmuştur..İşin kötü yanı araçta başka birinindir kesin,başı boştan yere sıkıntıya girmez inşallah..
kaporayı elden vereyim diyeceksin sonra eline başka birsey verip geri döneceksin
Bende bu ilana bakmıştım :) dikkat etmek gerek ucuz yırtmışsınız
Normalde bu kadar sahtekar bir toplum olduğumuzu bilmiyordum ama bu site çıktığından beri o kadar çok karşılaştım ki insanlardan soğudum artık.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4887602/detay/
Aralık ayında sattığımız, yakın arkadaşımın aracı. 200 bin km'de sattık, en son da Peugeot servise 176 binde gitmiştik, kaydı var. Şimdi km 150 bin yazıp satışa koymuş.
@kubilay aynı durum bize de oldu 34 zk 8020 plakalı 2000 model astra g kasa 1.6cd model aracımızı 80000 binde 2003 yılında sattık aracın boyası felan vardı aradan 4 sene 5 sene geçtikten sonra internette gördük 76bin kmde boya yok diye :) bu site sayesinde ne insanları dolandırıyorlar kimbilir...
İlanı kapatmış arkadaş.
Adam tam yavşakmış cidden. Bunları odunla döveceksin. Paylaşımın için teşekkürler.
Bu km düşürmekle ilgili birşeyler olacak deniliyordu. O ne oldu peki ? Yani hapis cezası vs. bahsediliyordu
Connecting site...
beyler araç yine piyasda :D çocukla telefonda konuştum sestende tanıdım. yer de yine kocaeli arayıncada direk sen nerden arıyorsun diyor :D aman dikkat
zaten bir fotoda araç komple m2 angel farlı bi fotoda tampnlar m1 farlar gülen yüzz :)
OOO 2 yaş gençleşmiş makina
Farruflu :D
Farrufu var, döver
4 liraya oluyosa yarın gelırım almaya dedım abı kapora gonder arac senındır dedı bana :D ahahaha adam meslek yapmış ya laa bu işi
arayıpta şuna sağlam bi küfür eden olmadımı
Konuyu okumam icin once bi kapora gonder demek geldi sonuna yaklastikca :D farrufumda fena degil cift turbolu imprezalar blovup li rsler ve daha nicelerinin yaninda zirhli camli s serilerini falan katmiyorum masum hatalar onlar :beuj: ??Bunlari bu tip ilanlar sayesinde goruyoruz dusunun ne hallerdeyiz...