Printable View
Alıntı: ysf20 Nickli Üyeden Alıntı Fr da yakıt yok ama stage 2 bir fr da tollen kullanilsa ne kadar fark eder acaba? hangisinde yok ??
Alıntı: Fbc Nickli Üyeden Alıntı hangisinde yok ?? Benim fr de yok cihan....
Sadık kanımızı yerde koma hahaha :D :D Antalyalı arkadaşlar bu seferki gelişlerinde söz çay ısmarlıcaz.. Geçen seferkini telafı edelim :)
Alıntı: Alper_ Nickli Üyeden Alıntı ben seni geçmek istiyorum :D vah vah kanka vtec'e mi kaldırıon sen böyle deildin :) tamam hatrın icin leonu ben kullancam :D
Alıntı: sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı Benim fr de yok cihan.... rollking hadi bakalım hayırlısı .....
Şimdi Antalyaya fr la gelecekmisiniz yoksa denizliye direk serdar mi gelecek
Alıntı: AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Şimdi Antalyaya fr la gelecekmisiniz yoksa denizliye direk serdar mi gelecek dbs denizliye geleçek fr pazar günü antalyada olaçak denemek istersen deneriz...
Alıntı: sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı dbs denizliye geleçek fr pazar günü antalyada olaçak denemek istersen deneriz... Akşam gibimi deneme olcak yoksa öglen fln mi
Alıntı: aealmas Nickli Üyeden Alıntı akşam gibimi deneme olcak yoksa öglen fln mi 05358443970 haberleşiriz......
Alıntı: sadikbeyazit Nickli Üyeden Alıntı 05358443970 haberleşiriz...... tmm kayit ettim cumartesi gelme ihtimaliniz varmı yoksa pazar günü sabahtan mı geleceksiniz ?
Alıntı: AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı tmm kayit ettim cumartesi gelme ihtimaliniz varmı yoksa pazar günü sabahtan mı geleceksiniz ? evet pazar günü sabahtan cıkacagız denizliden...