fiyat merak edenler için ;
BIKE & OUTDOOR - istanbul bisiklet > rnler > 2013 Bisiklet > ehir ve Tur Bisikletleri > Katlanabilir Bisikletler > GIANT > 2013 GIANT EXPRESSWAY 2 KATLANABLR BSKLET[/QUOTE]
Printable View
Valla sele isini kullandikca gorucem ama giantin kendi selesi baya düşünülmüş gorunuyor.
Kafaya bide go pro alim dedim adam bisiklet adar fiyat cekti :)
çok güzel maşallah ... çok keyifli olucak emin ol ilk günler yorulabilirsin ama hevesin sakın kırılmasın ...
ride muhasebeci ride :)
super secım tebrık ederım ustad sonuna kadar arkandayım benım ıs konya yolu uzerınde olmasa(kepeklı rampasını bılen bılır) bende alıcaktım bıtane..
Beylikdüzü - Avcılar arası mesafe güzel aslında ama Haramidere rampası iflahımı tükürüksüz öper heralde. Symbol'e devam.
Göbek evlenince çıktı. Bi de Fenerbahçe beni bu hale soktu. Sinir stresten her maçta 8-10 bira içersen sonucu bu. 3 Senedir Aykut sayesinde diken üstünde maç izlioruz.
Hayırlı olsun, gerekli donanım ve kıyafetler olduktan sonra yağmurda çamurda hatta karda bile binilir. İşyerinde kıyafet değiştirmeye uygun bir bölüm varsa sorun yok demektir.
Bunca yıldır dükkandan binlerce bisiklet geldi geçti hiç birine binmedim ama bu bisiklet konuları yüzünden bir bisiklet sahibi olucam galiba :D
hayırlı olsun :) aksamları beşikaş tophane arası kosmaya cıkıyorum denk gelirsek selam veririm :D
Sadece bisikleti almakla yetmiyor diğer ekipmanlarında varmı?Kask,dizlik,uyarıcı lambalar vb.
Allah göstermesin ***** İstanbulda yaşıyorsun birisi gelir 2*80 uzatır seni hiç olmazsa bunlar belki orada işe yarar
Bisiklet güzel bir seçim ama, şahsen ben gidip motor (scooter) alırdım o paralara. :)
Eskiden olsa bende bisiklet tercih ederdim ancak, şu an bisiklet sürmeye üşenirim. :D
bunla ne tek çekilir bea :D kazasız belasız..