ergenlik dönemlerimizde çok kullanıyorduk ama arabalara ilgi artınca bıraktık ama şmdi mecburiyetten bisikletle işe gidip geliyorum ve günde yaklaşık 14 km yakın yol yapıyorum böyle güzel bir organizasyon olursa katılmak isterim ...
Printable View
ergenlik dönemlerimizde çok kullanıyorduk ama arabalara ilgi artınca bıraktık ama şmdi mecburiyetten bisikletle işe gidip geliyorum ve günde yaklaşık 14 km yakın yol yapıyorum böyle güzel bir organizasyon olursa katılmak isterim ...
burdayız...:)
yarış pisiketi şike sayılmıyo dimi :D
Bisiklete piste çıkıyorsak yazlıktan kardeşimin uçan tenekesini alır gelirim :D
http://img543.imageshack.us/img543/5...9352943302.jpg
Bisikletler benden :D
Eger tarihi uyarsa katilmak isterim.
İki haftadir aksamlari biniyorum antremanli sayilirim:)
bende biniyorum bisiklete hatta son zamanlarda, arabadan çok bisiklete biniyorum,şehir merkezinde araç park yeri sorun olduğu için merkeze genelde bisiklet ile iniyorum.
Bende street tarzi surus yapmaya calisiyordum 2 sene oncesine kadar, sattim bisikleti. :)
Arkadasin bisikletini kapar gelirim ama cok uzun soluklu bir rota degilse plan :D
Zaten adamin bisikletinin kadro 20" bana misin demiyor :D
çiçeği burnunda bisikletçi olarak bende burdayım :) daha yeni başladık, alışıcaz inşallah :)
beyler isteyene yarış gidonu tekli aynakol elcik vs.satabilirim:D
şu sıralar festival zamanı bitenleri saymazsak eylül ekim ayına kadar 15 tane falan festival var.
benim bildiklerim bunlar.
20-21-22 Nisan 2013; Likya - Yediburun Bisiklet Turu
20-21-22-23 Nisan 2013; Az Bilinen Antik Kentler Bisiklet Turu
4-5 Mayıs 2013; Başmakçı Bisiklet Festivali
26-27-28 Nisan 2013; Katlagel Katlanır Bisiklet Festivali
07-08-09 Haziran 2013; Bisikletle Yüz Yıllık Macera Festivali
8-9-10-11 Haziran 2013; II. Bolkarlar Bisiklet Şenliği
26 Haziran - 1 Temmuz 2013; Malatya Bisiklet Festivali (Nemrut Dağı Tırmanışı)
3-6-5-6 Temmuz 2013; Kapadokya Bisiklet Festivali
5-6-7 Temmuz 2013; Bursa Bisiklet Festivali
29 Ağustos - 1 Eylül 2013; Antalya Bisiklet Festivali
6-7-8 Eylül 2013; 2. Keşan Saros Dağ Bisikleti Festivali
20-21-22 Eylül 2013; 2. Kaunos Bisiklet Buluşması
21-22 Eylül 2013; Güzelçamlı Bisiklet Festivali
12-20 Ekim 2013; Likya Bisiklet Festivali
ben izmirde hafta sonları güzelbahçeden gül bahçeye gidiyorum 60 km civari bide orda denize giriyorum 1 saat civarı eğlenceli oluyor.
Murat buraya bak bisikletin demi var bakim senin :D
Olmazmı mıke.
Ama benım pıst gununde yazdıgım olay,pıstın en ıyı ogrenme seklı ya yuruyerek yada bısıkletle oluyor.
ben de eskilerdenim, günlük 25km git 25km gel yapmışlığım vardır bi süre lise döneminde diyebilirim :D
Buğra abi biizm bisiklet kulübümüzde var Düzcede :D şahsen ben etkinliklerine shrekle katılıom ama :D nasıl bişey olduğunu öğrenebilirsem kulübümüzle neler yapabliriz bizlik bişi varmı bı bakarız.
Bu arada TR de en fazla üyesi olan bisiklet kulübüyüz. :D
Yurtdışında yaşadığım dönemde dağ bisikleti ile haftada bir ya da iki kez ormanda 40 millik turlara çıkardık. İstanbul'da olamıyor maalesef.
buğra abi organizasyon herneyse benide yaz lütfen :)
http://imageshack.us/a/img824/4310/img0083ig.jpg
kendi topladığım bisikletim :)
specler
xtr ön arka aktarıcı
xtr aynakol ve titanyum alaşımlı arka ruble ve zincir
mavic slr jantlar
xt hidrolik fren
rocshoc reba ön amortisör...
totalde 9,5 10 kilo arasında :cool:
organizasyon cok uzun soluklu olmayacaksa bende sedona 711v ile katılmak isterim ancak cok uzun mesafelerde yolda kalırım :D
Uzun zamandır binmiyorum ama odamda duruyor kuru bisikletim :)
Rekorum da, Soğanlık-Kartal Sahil-Pendik Sahil-Tuzla Sahil-Soğanlık rotasıdır. Bi kere yapabildim :D
Akşamları aslında anadolu yakası sahilde toplaşalım Bostancı -> Maltepe -> Kartal felan turlarız bizim göbek böyle mekikle felan erimeyecek :D
Ben Soğanlık'tan Maltepe Sahile kadar gelirim ama geri dönebilir miyim emin değilim :D
Olmadı bagaja koyar sahile inerim, çıkışı da aynı düzende yaparsam sıkıntı olmaz heralde :D
Bugra abi tarihler uyarsa yaz bizi maksat spor olsun :D var bi gti sinifi bisikletimiz:):)
Bisiklet kiralarsanız gelirim :D
4 senedir profesyonel altı:) denebilecek şekilde biniyorum. Geçmişi de var tabiki.. Antalya'da bir organizasyon olursa her türlü geliriz:)
bugun aksamustu kadikoy'de 5o-1oo bisikletli eylem yapiyordu "otomobile binme bisiklete bin" diye bagirarak?
aha dedim bizimkiler :D bugra'yi aradi gozlerim :D
benimde bisikletim var, hemde 21 fites :) takipteyim.
Bugra bende haftada 2 kez ortalama 25 km git gel yapiyorum totalde 50 yani cok zorlu bi parkur olmassa bende gelirim
Harika ekip kalabalık görünüyor. sizlere güzel bir aktivite planı var yakında haberdar ediceğim hazırlayın pisikletleri :D
piskiletim hazır abi seni bekliyom :)
bitanede paintball isterük :D
paintball a dağlar dayanmaz :D
18 senedir kendi çapımda kullanıyorum, 6-7 sene önceye kadar günde 4-5 saat binerdim. Yapacak başak birşey olmayınca abartmışım ama yararını çok gördüm.
valla benim bisiklette hazır tekerlere havayı vurup geliriz butun kıs yattı :D
Bir yerlerde, kenarda köşede 24 vitesli Bianchi olması lazımdı ama, Bakım yapmam lazım. :)
buğra abi gaza geldik :D
sabahtan beri bisikletle uğraşıyorum birini tamamladık ayarları yaparken aks kırdım :D
plastik jantın arka aktarıcı ile bağlanan dişlileri kırıldı onu bırakıp büyük 21 Vites Salcanoya geçtim onunda arka aktarması yamuktu onu halledemedim şu şu an aks kırdığım bisiklertin arka aktarmasını diğerine takıyorum
son durum nedir buğra abi???