Konu biraz karışık insanın nutku tutulur bişey diyemezya öyle oldu yemek yerken hesaba parayı beklerken bi anda kimse kalmadı ortada
Printable View
geçmiş olsun, tek başınıza notere gitmeniz kötü olmuş bir kaç kişi olsaydınız cesaret edemezlerdi namussuzlar..plaka akılda kalır bir plaka ama bu adamların niyeti o aracı hmn elden farklı bir plaka ile çıkarmak olacaktır..
Plakayi buyuk ihtimal degistirirler, buyuk gecmis olsun.
Satışı yapanın ismi cismi adresi noter satış belgesinde yazıyor olması lazım. Polise verdiyseniz anında enselerler. Ancak parayı verdik derseler ne olacak bilmiyorum. Kötü bir durum. Geçmiş olsun.
Araca plaka çıkartmak için gittiklerinde yakalanırlar eğer araç takibe alındıysa. Parayı verdik demeleri yetmez, sorguya aldıklarında hepsini ayrı ayrı illaki çıkar ortaya. Polis hertürlü çıkartır. yeterki istesin..
ama eğer sahte bir kimlikle falan yaptılarsa bu işi, aracı parçalayabilirler. umarız öyle bir durum olmaz. siz noterdeki güvenlik kamerası kayıtlarından eşgalleri de aldırın polise yüklenerek. kesin sabıkası da vardır bunların.
Çok geçmiş olsun insanın basireti bağlanıyor işte zaman zaman çok namussuz kişilere denk gelmeniz şanssızlığınız olmuş, inşallah hayırlı bir şekilde kurtulursunuz bu beladan allah sabır versin...
Zaten polisin yanında şahısla konuştuk parayı vermedikleri telefon konuşmalarında açık bi şekilde belli 4. görmediğim şahıs arayıp parayı getireceğini söylüyor.Çok karışık bi durum satışı alan kaçan adamlar sonradan arayıp olaayı düzelteceğinide söylüyor.çıkamadık işin içinden
Aracın ön camın HGS etiketi var. Bu HGS sizin adınıza mıdır ? Eğer sizin adınızaysa saat kaçta nereden geçtiklerini anında öğrenebilirsiniz. En azından nereye gittikleri konusunda bilginiz olur. HGS eğer kredi kartınıza falan bağlıysa online bankacılıktan da görebilirsiniz. Hemen düşün peşine..
Ayrıca araca yeni trafik sigortası kestirmeleri gerekmekte. Trafik sigortasını kesitirip kestirmediklerini, nerede kestirdiklerini vs herhangi bir sigortacıdan da öğrenebilirsiniz. aklıma geldikçe birşeyler yazacağım.
Çok çok geçmiş olsun üzüldüm adınıza
İşiniz çok zor. Adam ben parayı verdim dese vermeden noter dekiler bile soruyor paranızı aldınızmı adam evet deyip imza atmış sayın hakim bey dese ne olucak dostum.
İnşallah mağduriyetin çözülür bir an önce.
çok büyük geçmiş olsun inşallah tez zamanda yakalanır şerefsizler.
bu şahsın cep telefonu numarası nedir ? bi ufaktan inceleme yapayım.
HGS kayıtlarına ulaştık hiçbir işlem yok araç hala avrupa yakasında, otobana dahi girmemiş henüz
plakayı kapatıp hgs'den geçerse kayıt düşmez hiçbiryere. tırla da gidiyor olabilir bilemezsiniz onu. siz bu kişi veya kişilere ait cep telefonu numaralarını verirseniz birşeyler yapmaya çalışırız.