Aracın satışı yapıldıysa eğer yeni sigorta kesilmesi lazım. Bunun nerede kesildiğini sigortacı arkadaşlar yazarlarsa fikir yürütelim ona göre.
Printable View
Aracın satışı yapıldıysa eğer yeni sigorta kesilmesi lazım. Bunun nerede kesildiğini sigortacı arkadaşlar yazarlarsa fikir yürütelim ona göre.
ben sosyal medyadan yardım etmeye calısıyorum kendi çapımda, bir kac defa da avcılara gittim, gözüm hep yollarda. sağa sola da haber verdim. araba avcılarda olsa bana haberi gelirdi de, yok işte.
rt:
https://twitter.com/rezilkisi/status/339476955235766272
Araç avcılar ve davutpaşa taraflarında olabilir. aracı gördüğünüz zaman müdahele etmeyin sadece gözlem altında tutup cemile haber verin adamlar pek yaman değiller
Jm8759 suan onumde park halınde duruyor bakırkoy zuhuratbaba da
telefonu var aradınızmı online zaten cemil
Aracın fotosu varsa en azından buludugu yerde suan cekebiliyosan belki yararlı olur.
yanlış anlaşıldı galiba.
14 82 'li numara benim numaram :)
aracın sahibi sde30 nickli arkadaşı aradım, başkasıyla telefonda görüşüyordu.
buradan bilgilendirme yaptım.
kafası bu kadar doluyken bir de bu kim diye düşünmesin diye
Benim anlamadığım şey aracı bulunca ne değişicek ? tedbir koydurmadıktan sonra .
Arac bızım buranın aracı degıl sordum kımse tanımıyor kımın getırıp bıraktıgınıda goren olmamıs sıcak hala uzun zaman olmamıs gelelı ayrıca gormemekmumkun degıl2 serıtyolun bır serıdınde duruyor
Ben suan dısarı cıktım aksam yerındeyse dondugumde soylerım herkese gozlemlerler
aracın bugün satışı verildiyse, alan masum biriyse yeni arabasıyla geziyordur doğal olarak :(