Büyük ihtimal araç çalıntı muhamelesi yapılırdı suçsuzken suçlu duruma düşersiniz
Printable View
Şerefsizin çocuğu Allahın Dağından gelsin, İstanbul'un göbeğinde...
benim binbir zorlukla çalışarak biriktirerek zar zor alabildiğim arabayı hile hurda yoluyla
elimden alsın, herşey o hırsız şerefsizin yanında olsun !...
İLAHİ ADALET !... Okuyorsa o şerefsizler ya da tanıdıkları şunu aynen iletsin...
Sülalesindeki tüm çocuklarından ve gelecek nesillerinden kat be kat misli misli çıksın
o arabaların parası !
trafik sigortasını kestirmiş 13:13 itibariyle yeni alan şahıs f...n... ismide sitem böle görüyor faydası olursa diye bilgi veriyim dedim
cehennem boş yere yaratılmamış ki kardeş...
abi bir ajans a mail atip yada direk gidip anlatsaniza boyle boyle gelin bir roportaj yapalim magduruz diye
tv ye dusunce ilgi gorur.
hele birde adamlarin kactigi restoranin kamerasi fln varsa direk hit olur.
bu olayın dillenmesi lazım arkadaslar. hukuken çözum yolu yok gıbı ee dıger yollara basvursan basın belaya gırer cıgerı bes para etmez adam ıcın. en guzelı bu olayı basına duyurmak o zaman bıseyler olabılır. sıtede yokmudur basında çalısan melıh vardı kameramandı galıba onun falan faydası olurmu
büyük geçmiş olsun..bunların allah korkusu hiçbir şeyleri yok..nasıl geçiyor boğazlarından..adalete de ayrı isyan ediyoruz..
yazık be kardesm ne serefsizler var
hala bi sonuç çıkmadı nasıl bi hukuksa
Arac galeriye felan satiliga cikarildigi tespit edilirse,ayni olayi sizde ona oynayin.
Tabiiki aracin hangi galeride satiliga ciktigini bilip takip etmek gerekiyor...
Satin alacak kiside siz degil bi tanidik olsun, Aynen noterde onlarin yaptigi takdik ile uzerinize gecirin..
Sonrada noter cikisinda bir guzel sopa cekin..Nasila yasa kolluyor satin alan kisiyi baksaniza gunlerdir cektiginiz aciya...
insanin yillar verip emegini bi baskasi hortumlamasi hakkaten agir bir olay..
SOMEONESPECIAL nicli arkadas benim hissettiklerimi yazmis zaten..Benimde yillarimi verip iriktirdigime ortak olmaya calisanlar var..O yuzden gercekten ates dustugu yeri yakiyor kardes..
Ben umudumu yitirmiyorum sizin icin, HELAL kazanciniz size donecektir...
Allah yardimcin olsun..
işin ofke boyutuda var dolandırılan kardesımız ıcın Allah yardımcın olsun
kendınıze yapıldığını dusunsenız ve karsınıza sizi dolandıran cıksa katil olur insan para kolay kazanılmıyor
Kimse kusura bakmasın Kardeşim sana yap demiyorum ama Allah şahidim olsun Kur'an üstüne yeminim olsun benzini döker o arabayı yakarım gördüğüm yerde söndürmeye gelsinler bakalım veririm ağzına da mermiyi beklerim. Ne olacaksa olsun. Allah sana da sabır versin.
Techturkey ailesi meydanı ite köpeğe bırakmaya gerek beyler bugün arkadaşa yarın bize her türlü destek olmamız lazım kardeşimize.
Yanlış anlamayın da bu olanlardan hiç haberi olmayan, aracı alan 3. kişi siz olsanız, birisi gelip aracınızı bu şekilde yaksa ne tepki verirdiniz? En basitinden "niye" demez miydiniz?
Kur'an yazmışsın, inancın var, peki masum birinin aracını yakmak günah olmayacak mı? Yazılanları okudunuz mu?