E5 yanı Esenyurt oldu artik kanatcilarin oldugu mevkii diyebiliriz yani bizimkent koprusune 50 m.
Printable View
E5 yanı Esenyurt oldu artik kanatcilarin oldugu mevkii diyebiliriz yani bizimkent koprusune 50 m.
son durum nedir?
Bi tane bira aldim gazeteye sardim arabaya yakın bi yerde hem arabayı kesiyorum hem içiyorum , arabanin sahibi arkadasla konustum abilerime haber vericem dedi bekliyorum
..........
..........
araç bulundu bulunmasına ama inşallah istenilen şiekilde çözüme kavuşur
Son durum nedir şimdi.Aracı beğendik gibisinden irtibata geçilse satılık mı fılan denılse nabz yoklansa?
..........
sahte polis kimliği ile 4 kişi bunu alsa kafa kol direk notere götürüp satışı alır,kimliğede gerek yok aslında 4 tane taşşklı lazım .
Resim marmaris büfenin önünde çekilmiş.Burası bizimkent köprüsünden P.O 'devam eden göbek.Aracın sol çaprasında ASEL bulunuyor.17.30'da işten çıkıyorum 45 geçe ordayım varsa bi durum,yapılacak orda bulunabilirim.
Arabanın yedek anahtarı olsa bin git çek bi kapalı garaja.... Sonuçlanana kadar kalsın orda
Kerem abi oda hırsızlığa girer haklıyken haksız duruma düşeriz ama.
Gelişmeleri takip ediyoruz, İnşallah hayırlı haberler çıkar.
araci saklayan gizleyen yok fazla rahatlar.
Çekici çağırıp arabayı aldırsanıza.
Adamlar bildigin sebeke elini kolunu sallayarak geziyorlar. Gozunun onunde ama hukuken yapabilecegim birsey yok. Sonrada bu ulkede adaletten haktan hukuktan bahsediyorlar.