App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Biliyorum Melih buna haber yapamazlar, elde somut bir şey yok, ben devamlı karşılaştığım için ve daha önce buna benzer bir olayı birebir yaşadığım için konuşuyorum, aslında yazacağım çok ama yazamıyorum tepki çekmesin diye bilip bilmeyen yorum yazacak can sıkılacak gerek yok
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
konuyu çıkmaza sokan şey işlerin tamamen kılıfına uydurulmuş olması ve bunu yapanların işi bu olması. çözüm olarak deneyimli kişiler tedbir aldırmak ve hukuki işlemi başlatmak diye belirtmiş. şimdi bu olay için bir başvuru yapılmış ve alan satan bilgileri var. bu kişilerin aynı olaylardan hiç sabıkası yok mu? şikayeti doğrulayacak bu adamların peşine düşülmesini sağlayacak sicillerinde bir olay yok mu? iyi niyetli olan veya bir şekilde olayda olduğu gibi anlık durumdan istifade edip dolandırılan insanları koruyacak hiç bir kanun yok mu? olay uyanık ol kardeşim yoksa giden gelmez mi? sadece bu konuda aynı şekilde dolandırıldığını anlatan bir sürü insan var. buna rağmen hala önlem alınmaması ve insanların mağdur olup birilerinin kolay yoldan para kazanmasına izin veriliyor.
Savcılarımız biraz vatandaşı dinleyip direk hayır demese anlamaya çalışsa tedbir koydursaydı belki bu kadar uzamazdı bu mevzu
dolandırıcılık büro amirliği yada herneise bunun gibi bir yere başvurulmalı bence, drek karakol yada savcılık değil...
yav arkadaş ne şerefsiz mahluklar var memlekette,nasıl bir iştir bu.Allah kolaylık versin inşallah çözülür.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
Merak eden arkadaşlar için özet geçiyorum tekrar
Dün adamlar tekrar aradı kardeşim 'ayıp değil mi ?' bizi internete vermişsin ? ben şimdi bu şerefsize ne diyim abi ya bide bana ayıp değil mi diye soruyo!
pazartesi paranı getiricem sende şikayetini geri çekeceksin tamam mı dedi peki dedim ama buluşmak istediği saat 16.00 ?? 1 gün daha kazanmanın peşindeler
Ben yarın sabah erkenden savcılıkta olucam tedbir koydurabilmek için tanıdık tanımadık yapabileceğimiz ne varsa yapacağız inşallah yarın güzel bi gün olur bizim için
Şimdilik durum bu arkadaşlar
Ne Mutlu Türk'üm Diyene....
hocam arabayı yada paranı alsanda bunların peşini bırakmamak lazım başkalarınında canını yakmasınlar diye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)