o kırmızı focus un satan galerıcı suan aracın calıntı oldugnu bılıyormu acaba mrk ettım.
yanlız o dolandırıcı orspu cocukları bıde face sayfalarında Allah tan kıtaptan anlıyolarmıs gıbı dini paylasımlarda bulunuyolar. Allah colugundan cocugundan cıkartsın serefsızlerın ya.
ortadaki Kamuran Baytar. Doğrudur değil mi Tarık ?
![]()
M. The most powerful letter in the world.
Galeri sahibinin eşine kayıtlı. Kesin oda işin içinde diyemiyorum. Da bu şekilde modifiyeli bir aracı hangi kadın alıp biner?
Zekiye ulaştık heryerden bastırıyoruz illegal olarak. Ayrıca arkadaşlar konuya her mesaj yazan mesajında DOLANDIRICI MEHMET ZEKİ BAYTAR geçirirse google'a indexlenen sayfalarda arama yapanlar direk bu konuya gelir işimiz daha kolay olur toplanmakta. Sadece benim için geçerli değil diğer madur arkadaşlarda konuya şerefsizlerin isimlerini yazsın. Google üzerinden bu adamlar illaki arayan olacaktır. Bu konuda önlerine bu yazılanlar çıksın.
ya su an ağzım acık okuyorum olanları ..... herkez kurallara kanunlara gore hareket et dıyor ama ..su adaletsız yargıyı görünce kesınlıkle ve kesınlıkle ORMAN KANUNLARI DIYORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
şunları gördükçe duydukça yine ırkçı söylemlerim geliyor yine ağzıma ama neyse Allah burunlarından fitil fitil getirsin hepsinin bu köpek suratlılar bu ülkeyi bu hale getirip bizim adımızı lekeledi zaten Allah belalarını versin hepsinin dünyada acısını çıkarsın hepsinden katmer katmer
bu herifler enselenir aslında güzel bir organize olunsa. beni yanlış anlamayın kanuni olarak kumpasa getirmekten bahsediyorum.
Galerici işin içinde değilse 22ye alıp 27,500 a satacak diye
peşin para satın almıştır lapin gibi balıklama dalmıştır. Ama
tedbir varsa galericide patladı focus
Tiplerinde meymenet yok . Geçmiş sayfalarda arkadaşın biri face linkleri vermiş . Birtanesinde 3 tane pompalı var herifte ve foto çekilmiş polis e onu gösterip suç duyurusunda bulunulamazmı. Tahmin ediyorum ki ruhsatları yoktur hiçbirinin.
O zaman bahsi geçen Zeki Baytar bu kişi.
![]()
M. The most powerful letter in the world.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)