User Tag List

Sayfa 64/65 İlkİlk ... 145462636465 SonSon
1218 sonuçtan 1.198 ile 1.216 arası

Konu: Dolandırıldım Lütfen Yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı burak_2885 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakkattan bu konu ne oldu ya ?
    Alıntı Melih-Ö Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok artık ya satılık ilanı var birde. Son durum hakkında bilgi verebilecek olan var mı gerçekten?
    Konuyu açan arkadaşın diğer konuya yazdığı cevap:

http://www.techturkey.com/forum/7539272-post6.html

Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşımın e46 sı aynen bu şekilde gitti çok uğraştık ettik ama noterde imza attıysan yasal olarak en ufak bir hakkınız yok malesef

CanBasel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar pişmiş.. katıksız karaktersizler..
    Can BAŞEL Elek-Elektronik Müh.
    0 rh +

sde30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Merak eden arkadaşlar tekrar yazıyorum yasal olarak hiçbirşey yapamadık

E hadi yasak olan yolla birşeyler yapalım dedik alırım ederim asarım keserim diyen öyle çok adam gördük ki, hiçbiri birşey yapamadı ya karşı taraf çok sağlam yada yaparım ederim diyenler boşuna ahkam kestiler bilemiyorum orasını
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene....

SerkanKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

E hadi yasak olan yolla birşeyler yapalım dedik alırım ederim asarım keserim diyen öyle çok adam gördük ki, hiçbiri birşey yapamadı ya karşı taraf çok sağlam yada yaparım ederim diyenler boşuna ahkam kestiler bilemiyorum orasını
    Vay anasını ya. Yani dolandırıcı olmak bukadar kolay ? Pisi pisine gitti arabanız valla hayret edilecek bir durum. Geçmiş olsun tekrardan.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sakat bu işler yahu... hep aracı kişi ile alıp satma gördüğüm için kendim birebir hiç alıp atma yapmadım.Daha düzgün bir yolu yokmu bu işin... Ne bilm parayı almadan satış gerçekleşmemesi gibi... Yada noterci sorucak parayı aldıysanız onaylıyorsanız aracı devrediyorum gibisinden... ne bilm bilemedim 2 tarafta imzayı attıgı anda parayı vermeden hop kaybolsan bitti iş.... Yada parayı almadan satmıcaksın aracı bu kadar basit.Yok önce satış diyen olursa hadi canım diyip yol vericen.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sakat bu işler yahu... hep aracı kişi ile alıp satma gördüğüm için kendim birebir hiç alıp atma yapmadım.Daha düzgün bir yolu yokmu bu işin... Ne bilm parayı almadan satış gerçekleşmemesi gibi... Yada noterci sorucak parayı aldıysanız onaylıyorsanız aracı devrediyorum gibisinden... ne bilm bilemedim 2 tarafta imzayı attıgı anda parayı vermeden hop kaybolsan bitti iş.... Yada parayı almadan satmıcaksın aracı bu kadar basit.Yok önce satış diyen olursa hadi canım diyip yol vericen.
    Noter imzayı atmadan önce paranı tam olarak aldın mı, kontrol ettin mi tam mı diye soruyor. O yüzden de yasal olarak hiçbir şey yapılamıyor. Satışa ikişer kişi gidilecek. Her iki taraftan birer kişi bankada diğer ikisi ise noterde olacak. Para yatar yatmaz haber verilip satış alınacak.

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ontheair Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Noter imzayı atmadan önce paranı tam olarak aldın mı, kontrol ettin mi tam mı diye soruyor. O yüzden de yasal olarak hiçbir şey yapılamıyor. Satışa ikişer kişi gidilecek. Her iki taraftan birer kişi bankada diğer ikisi ise noterde olacak. Para yatar yatmaz haber verilip satış alınacak.
    ee noter soruyorsa aracı satan kişi henüz parayı almamış olsada " aldım tam " mı diyor bile bile mi lades yani
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Picotr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan şerefsiz köpekler ya :S çok üzüldüm bende hep aklımda kurardım elden noterde parayı verdıgın zaman yada bankaya havale ettıgın zaman karşı taraf satışı vermezse almadım parayı diye inkar ederse diye düşünüyordum ki daha beteri oluyormuş parayı vermeden satışı alıyorlar sonra kacıp gidiyorlar :S
    Sierra Gls 2.0i = Engine Bloke
    New Stock Sierra 2.0i Gls 93 ''

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar diyelim ki araç satıyoruz, anlaştık notere gidiyoruz, para hesabımıza eft oldu, elimizdeki telefondan hesabımıza baktık paranın hesapta olduğunu gördük, satışı verdikten sonra paranın geri çekilebilme ihtimali, bloke koydurulma durumları gibi şeyler olabilir mi ?

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ee noter soruyorsa aracı satan kişi henüz parayı almamış olsada " aldım tam " mı diyor bile bile mi lades yani
    Aynen öyle Zaten birazdan alıcam daha almadım vs dersen noter imza falan attırtmaz. (Aklı başında düzgün noterden bahsediyorum, devir kötü )

Alıp satma sırasında 2 3 kişi olmak daha iyi bence..

Otto_Skorzeny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah belalarını versin...

Firat.M3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı C!N Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar diyelim ki araç satıyoruz, anlaştık notere gidiyoruz, para hesabımıza eft oldu, elimizdeki telefondan hesabımıza baktık paranın hesapta olduğunu gördük, satışı verdikten sonra paranın geri çekilebilme ihtimali, bloke koydurulma durumları gibi şeyler olabilir mi ?
    açıklamasına "XXXX plakalı aracın satışı" olarak not düşürtün parayı gönderen kişiye. Siz gönderirken de aynı şekilde not düşerek gönderin.
    M. The most powerful letter in the world.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Firat.M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıklamasına "XXXX plakalı aracın satışı" olarak not düşürtün parayı gönderen kişiye. Siz gönderirken de aynı şekilde not düşerek gönderin.
    Aynı şekilde kaporayıda hatta şasi numarasından gönderin
    En kolay örnek martta alacağım araç için anlaştım ancak galeri sahibi sonradan laga lugaya başladı vazgeçtim geçen gün kapora iadesi için avukata verdim neyseki şasi vermissin dedi çünkü plaka çoktan değişmiş...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

C!N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Firat.M3 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki benim hesabıma gelen paraya nasıl müdahale edilebiliyor ki, ya da şerh konulabiliyor, var mı böyle bir şey? Bu açıklamaları yazmak/yazdırmak sadece ileriki zamanlarda anlaşmazlıklar için resmi kayıt niteliği taşıması için değil mi, hukuksal durumlarda ispat edilebilmesi için?

Kubilay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Revo55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E46'lara bakarken denk geldim.Araç satılığa çıkarılmış.

Connecting site...
    Bunların Allah bin belasını versin, iki dünyada yakaları bir araya gelmesin şerefsiz köpekler.

Modlardan birisi konu başlığına plakayı yazsa en azından birisi almadan belki plakayı google'a yazmayı akıl eder de almaz arabayı.

rahatsız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Delikanlı, kabadayı olma ihtimalleri yok. Sağlam adam dolandırıcılık yapmaz. Yavsaklar.
    a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z

Serkan_UR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araç satış işi çok büyük handikap Bugün alıcısın yarın satıcı her durumdada ya araba önce satılıyor ya para önce alınıyor 20-30-40 100 yani ne mebla olursa olsun yanda taşıyıp veren var bu zaten yasak diye biliyorum banka üzerinden olmalı ama ne uğraşıcaz mantığı var..
    2 makul seçeneği var bu işin..
    1-Bankalarda bir bölüm olacak uygun masraflı para bankada blokeye konucak satıcı şahsın adına satıcı şahıs satış evrağı ile gelip parasını alacak gidecek..Kredili ev satışlarında bunun örneği var bu otomobil satışlarında zorunlu hale gelecek..

2- mademki herkez yanında para getiyior noterde bir bölüm olacak ordanda masraf alsınlar uygun olmak kaydı ile para oraya teslim edilcek sahtelikve miktar satyılcak satıştan sonra satıcıya verilcek..

Bu çok basit önlemlerle insanların maduriyeti giderilebilir ki..Başına iş gelmeyen bile o sürecin ne kadar sancılı olduğunu bilir satış olup para alınana kadar acabalarla geçen dakikalar....

Ben elimden geldiğince şu şekilde yapıyorum..Evraklar notere veriliyor hazırlanıyor imza öncesi cepbanktan para transferi halloluyor sonra imza..Ama her zaman bu kadar teknolojik insanlar olmayabiliyor..Bikeresinde araç sahibi ablamız havaleyi kabul etmemişti ben parayı tutucam hissedicem inanmam havale felan diye

Umarım kısa sürede bir çare bulurlar

oguz0854 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu şerefsizlerden satısı anca sahte parayla alırsın anlamazsa tabi...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kubilay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunların Allah bin belasını versin, iki dünyada yakaları bir araya gelmesin şerefsiz köpekler.

Modlardan birisi konu başlığına plakayı yazsa en azından birisi almadan belki plakayı google'a yazmayı akıl eder de almaz arabayı.
    google da aratınça çıkıyor zaten heryerde arabanın namı. ağlatan mal başkasını güldürmezmiş inşallah münasip yerlerinden çıkar fitil fitil. ilanı görünce benim içim gitti yemin ederim.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)