30 mayıs olarak geçiyor.
Printable View
Çok istiyorum gelmek ama düğün var :( inşallah kısmet olursa birdaha ki sefere gelicem çok güzel bir organizasyon olmuş
Oyle olmuyor. Hadi 20 sec verdik ondekibe,biz ciktik,finishden gecince sure basliyacak,39 aracdan yavas giden yoldan cikanlar olucak ve mutlaka 2-3 araba 1 turda en az yakalanicakki,6li 7li konvoya dusme olasiligida yuksek. Zamandan ote ben kazayi dusunuyorum.
40 arac nedir, 20 araclık seans fiyat farkı nedir ya :) sahilde turamı cıkıcak insanlar..
40 arac fazla degilmi?
Tarihte bi hata var.
"30 Mayıs 2013 Cuma günü 17:00'da online kayıtlar kapanacaktır. Bu tarihten sonraki başvurular Intercity İstanbul Park'a gelerek yapılabilir."
30 Mayıs Perşembeye denk geliyor. Heralde 31 Mayıs yazcaklardı yanlış oldu. Benim kayıt işide yarın belli olcak. Yarın MiTocuk yürür hale gelirse formu dolduracam.
bugra mailini bekliyorum.
Simdi mgm ye baktim hava yagisli gosteriyor pazar gunu beyler :-/ ins yagis olmaz pazar gunu
iphone pazartesini de güneşli gösteriyordu bugün baktığımda yağmurlu olmuş ama hala pazarda güneşli şuan.
pesimist206 - 34 gkt 87 3.20 d :) yenı lastıklerım ve balatalarımla ordayım ınsallah
Accuwheather 26 derece güneşli gösteriyo pazar günü yağış yok
pazar yağış yok gözukuyor iş dolayısı ile hava durumu sıtelerını baya kullanıyorum yr.no dan bakarsanız saat saat en kesin bilgileri alırsınız %90 tutuyor.. Ön takımı yetiştrebilirsem giricem geçen yarışta biraz üzmüşüz :D
Arkadaşlar kayıt gönderip ödeme yapmayan yada mailini bana yollayıp kayıt yapmamış arkadaşlar zaman geçiyor bekliyoruz ....
Önceki kayıtta detay kısmına nickimizi yazıyoduk yine aynı şeyi yapmamız gerekiyo mu ?
Başvurumu ve ödememizi yaptık pazar pistteyiz kısmetse
OZAN_RS - honda s2000 - ömer ozan keskin ...
MAil adresini bana yollayıp indirimli olarak piste çıkanları zaten ayırabiliyoruz ama indirimden faydalanmadıysanız ayırmamız mümkün olamıycak tabi :(
bende herseyi hallettim..
Geç kalmayın beyler indirim için emaillerini göderenlerin kayıtlarını takip ediyorum eksikleri olanlar tamamlasın acilen .....