Eyvallah, çok teşekkür ederim.
Printable View
ikisi kabul edildi yani lehime sonuclandı dava sonucunda yaptırım kaldırıldı bir tanesi red edildi itirazım
Reddedilenin kabul edilenlerden belirgin bir farkı var mıydı?
üstadım aynı olay benim başıma da geldi. sana diyeceğim o ki eğer parayı ödemek istemiyorsan, itiraz edeceğim felan diyorsan banka hesabında para bırakma.
Ben sevdiğim bir insan üstüne araba alamıyor diye kendi üstüme arabayı almıştım tam hatırlamıyorum yılını ama rahat 6-7 yıl oldu radara girmiş aslan,arabayı satmışlar,cezayı da ödememişler. Geçen sene banka hesabıma bloke koyuldu ve tam 1.400 tl cezayı benden ya seve,seve ya S.S kuralıyla tahsil ettim canım devletim.
şemsiye hala benim en derin yerimde gizlidir.
şu tarıh ve nolu cezanın yasaya uygun olduğuna bu sebeple itarazın reddıne dıye geldı karar ceza maddesi tehlıkleı serıt deıstırmek plakaya kesmışler
Bgun banada ceza geldi 2012 agustosun cezasi geldi anlamadim gitti kgs cezasi dio ama hatirlamiorm bile hatta foto falanda yok. 46 tl ceza hic odeyesim yok acikcasi arabayi satali 1 sene oldu simdi ceza gelio. Cok sinirleniorm bu ise bile bile faiz bindirip ceza gonderiolar.
Bugün banada geldi herkesin kabul günü heralde 2013 2. Ay sattığım araca park ihlali cezası
gördugum kadarııyla hayli mağdur var.cumhurbaskanlıgının sitesine şikayetleri yazabıldıgımız bır sayfa var.orada şikayet yazıldıktan sonra en fazla desteklenen şikayet konusu için cumhurbaskanı ile görüşme şansı elde edılıyordu.bız daha once kendı meslegımle ılgılı yapmıstık.şuanda devam edıyormu bılmıyorum.ama oraya bu şikayet yazılır site uyelerıde hızlı bır sekılde desteklerse emınım kı bu konuyla ılgılı bır gelısme yapılabılır.şuanda atılabılecek en somut aadım bu.şikayeti düzgün bir dille yazabılecek birisi varsa yapalım derim.cunku daha çok haksız faiz ödeyecegız bu gıdısle.