206 hdi 8v olduğuna emin misiniz?? bana serviste 16v olduğu söylendide o yüzden soruyorum
Printable View
dizelin fazla bi esprisi kalmadı mecburen eurodizel almak gerekiyor oda nerdeyse benzinle aynı fiyat oldu ...
şuanki fiyatlar göz önünde bulundurulursa en mantıklısı benzinli+sıralı sistem lpg
corsa cdti bakiyorsan kesinlikle easytronic sanzimanli alma.. buyuk bi ihtimalle sorun cikartabilir...
gündelik kullanmak için 2 hafta önce albea multijet aldım
bayağı bir az yakıyor çok memnunum
aile kullanacaksa albea tavsiye ederim
corsa fln almayında bir arkadaşımda varda illallah etti bi çok kişide turbo sorunu yaşıyormuş ztn... servisleride hep sorunlu benim bildiğim servis var ama hizmet garip yeni kasa 1.3cdti corsanın mazot filtresine 150ytl demişler :D
fiesta tavsiye ederim.gercekten az yakıyor ve yol tutus falan cok güzel zevkli direksiyonu falan.ama toolun dedigi gibi koltuklar falan uzunda cok rahatsız oda önemli deil fazl a:d
Getz niye düşünmüyosun..Düşündüğün araçların hepsinden içi geniş tavanı yüksek ferah bi iç mekanı var..yakıtı hemen hemen aynı diğerleriyle(42-43 lt ile ş.içi 650 ş.dışı 950 km)..kore malı olduğundan güven duyulmayabilir ama 5 sene garantiyle hiç birşeyden çekinmeye gerek yok..Debriyajdan tut direksiyon simidine kadar garantiden değiştirebilirsin...2.el piyasası oldukça canlı..geçenlerde şahit oldum 350 bin kmde ilk rektefiyesini oluyodu ticari taksi olarak kullanılan dizel bi getz..
lpgli bi benzinliyle hiç karşılaştırma derim,he belki kmde 10 bin 20 bin daha az yakabilir ama torkun verdiği sürüş konforu tartışılmaz..
ben dizel 206yla 95.000km yaptım,, büyük bi arıza da çıkartmadı bana.. debriyaj teli vs. öyle ufak şeyler oldu.. sorunsuz diyebilirim ama artık eskidi. aynı paralara grande punto alınır ki hepsinden de daha yakışıklı ;)
ama ben olsam LPG tercih ederdim maksat ekonomiyse..
selcuk:) benım puntos var satılık aklında olsun :)
ben anlamam ama clio 1.5 dci olan tanıdığım var kendi ağzından çıkan sözler : alırken ekstra para verdik zati kaç depo benzin çıkardı hele tüp olursa çok daha fazka çıkardı , ucuza gidiyoruz diyoruz servise her girdiğimizde aradı farkı zaten çıkartıyoruz.Mazot ada zam gelince bi espirisi kalmadı . tüpe geçiyorum .
aynen böle söyledi bro . Onun yalancısı olim
Bende punto var yakıtı süper acaip ekonomik ama suan antalyadaym biraz dağ yoluna vurdum arabayı direk konsoldan sesler gelmeye başladı dönünce götürücem servisse :S
bende lpg den yanayım alırken vereceğin fiyat farkına 1.6ies alırsn lpg takarsn bence gayette güzel olur
renault bayiinde çalışıyorum 2. elde sattığım symbol 1.5 dci lerin haddi hesabı yok. çok yüksek km lerde olanları (2004 324.000 km motor yapılmamış) yada çok erken motor yapılanı (2007 model 37.000 km) gördüm.
ağırlıklı problemleri kalitesiz yakıta kesinlikle karşı. enjektör sistemleri çok hassas
genel olarak mekanik sorunu çıkarmaz, parçası bakımları uygun. ancak dediğim gibi kullanıcı hatalarından kaynaklanmazsa öle sorun çıkaran arabalar değiller.
turbo dağıtır enjektör işetir. sorunlar bunlar. piyasada gerçekten en az yakıt tüketen araç denilebilir symbol dizelle 1020 km yapmıştk uzun yolda
VTEC; 80 bg lik Clio dizel nasıldır?
ama symbol araba gibi değil daha çok iş görmek koşuşturmak amacıyla bence Clio III hb daha mantıklı daha yeni ve daha güzel bir araç.
Clio III HB lerde çok etkili bir performansı yok. Clio III'ün şanzuman oranları daha uzun symbole göre o yüzden uzun mesafelerde daha az yakıt tükettiğini bilirim. fakat uzun oran nedeniyle hızlanmalarda zayıf kalıyor symbole göre
Ancak symbolde 80 hp lik motorlar başarılı ve kasayla gayet iyi uyum sağlıyor performansıda bence o tip bir araç için gayet yeterli
tüketim 80 hp symbolle 65 hp arasında şehir için biraz fark ediyor(0.5/1 lt) ama şehirler arası 80 hp daha az yakıyor (0.5/1 lt) buda ortalamaya vurulursa aşağı yukarı aynı duruma gelmekte. verdiğim değerler el kitabı değerleri ile kullandığım araçlardaki tecrübelerle birleştirmem ile ortaya çıkıyor bilgilerinize.
Ben Clio II HB dynamique dizeli sormuştum :) 2005 modellerini