240 250 olmaz o kadarda değil :)
ama yazılım egzosla bile çok güzel yürür isterse 2000 kilo olsun kilosunu virajlar haricinde hissetmezsin
Printable View
Sw 2.5 tdi quattro bakiyorum 2004 model
Kronik bir sikintisi varmidir acep
güncel olsun merak ettim alma niyetim var
Aynı motor ve şanzuman benim arabada var abi.
Ömürlük bir motora sahip, gt2052 vnt turbo Oem fabrika çıkışlı. ZF şanzuman eğer yağ değişimi her 40 binde bir yapıldıysa problem çıkartmaz. Test ettiğin aracın şanzumanında vuruntu vs hissedersen koşarak kaç o arabadan :) ortalama 8-10 bin arasına patlıyor revizyon işlemi.
Benim araba tek çeker olduğu için yakıt konusunda fark olacaktır ortalamam havalar ısındığı için 7 civarında geizyor.
Tesekkurler Korayim
koray abı merakımdan soruyorum o eskı kasanın zf sanzuman revızyonu okadar pahalımı hakketten yoksa 2.5 tdı sanzumanı mı daha pahalı
Bahsettiginiz aracin 1999 modelini kullandim sw,du cok guclu bi araba sesi gidisi cok tatli,bi duzlukte deneme sansim oldu yol hafif dalgaliydi araba 6 ileri manueldi bakimsiz olmasina ragmen (km si 200k+ ydi) 200 e kadar tikanmadan cikti,ki arabayi sıkıştırmadimda 220 ye kadar gitti yol tutusu ve viraj alisi mukemmeldi,sola dogru hic fena olmayan bi viraja 190 civariyla girdim ama araba banamisin demedi yolu birakmak yerine dahada yapisti,99 modeli boyleyken 2005 modellere denilecek bisey bulunamaz sanirim,malesef kronik vs gibi bilgim yok tecrubemi paylasmak istedim,kazasiz belasiz surusler dilerim. Simdiden hayirli olsun araciniz
Horta cevap yazmisiz :agbe: yuzyilin faili
Bence o kadar pahalı değildir be Xor Koray abi şanzıman rektefiyesi, komple içi yenilenen BMW vs ZF leri 4000-5000 aralığında müşteriye mal oluyor (arkadaş bizzat şanzıman tamircisi Alanya'da en iyi hatta), Allah korusun da olası bi durumda 1 haftalık tatil ayarlayıp o süreçte çözeriz sıkıntı olursa :)
Konuyu hortlatacağım . Bu motor passatlardaki 4motion işe aynımıdır ?