2008 Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
34 FU 5904
2008 Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el
Araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilirse sevinirim.
34 FU 5904
aracı sormuştum daha önceden bayan kullandığı için otoparkta bu tarz kaporta hasarı yaşandığını söylemişti baktır bence ciddi bi kazası yoksa alınabilir
TT
gıttık gorduk baktırdık almadık sebep sagında solun gocugu darbesı cok boyanan fazla bır parcası yoktu ama o vurukları yaptırmak ıstesen belde asagı boyalı olurdu arac =) ve sahıbıyle ıddaalastımda sol on camurluk boyalı oldugu konusunda sonuna kadar ınkar ettı servıse gıdınce cıktı tabı ortaya sougduk almadık =)
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
bende gidip arabaya baktım bugün.. duruşu çokta yorgun degıl ancak cok incik boncuk işleri var + olarak km orjinal degıl ve aracta degısen parcalar var. bunu yenı ogrendım bakıcak olan arkadaslara bılgı olsun.
Ben bu km'lerde siyah bir Corsa'ya bakmistim, sadece kaputla 1 camurluk boyali diye, pasaoglu'nda lifte kaldirip baktik saseler cekilmis ciktiDikkat edin valla yeni model araclar sayilir ama cok talihsizleri de var
Tolga'nin aracini ve benim eski aracimi (34 AF 5069) tavsiye ederim.. Ikisi de kazasiz boyasiz, temiz kullanilan, gorseli de saglam araclar..
yok kanka yönlendirebilirsin...arayan çok oluyor gece bile o yuzden kaldırdım..elden vericem![]()
Tholl-ga'nın aracını al başka araba arayıp maceraya girmeye gerek yok bence. BOB'un jantlarını bulmak bile çok zor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)