Anladım Kanka açıklama yapma gereği duyduğun için çok teşekkür ederim.:icon_tup:
Printable View
bir yandan davayı çözmeye çalışıyoruz bir yandan dolandırıcılık mevzularımız var...bu ara mesaimiz çok ahali... rollingçiler bile kavga etmez oldu.:)
Merak etme,yardımı sevab bılen bırıyım. Telefonda konustugumuz gıbı,konu kalsın,zaten ısın ehlı ınsanlar ılgılenıyor,dedıgın gıbı bıze laf dusmez.
Yargının terazısı ne derse o,alnım her konuda acık....
Konunun baslıgı daha da guzel,hak hukuk herkese acık.
Arkadaslar,avukatlarım ve bılısım ısıyle ılgılenen kısıler baslıgın degısmesını ıstemıyorlar,resmı yazı gelene kadar boyle kalmalı.
Konuyu açan üyenin yasal haklarını kullanacağını söylemesinin hiç bir sakıncası yoktur; Görülmekte olan mahkeme bu hususta gizlilik kararı vermediği sürece uyuşmazlık her şekilde bu forumda tartışılabilir; Yasal sürece müdahale gibi bir durum söz konusu değildir.
Ne var ki konuyu açan üye elinde ses kayıtları olduğu bilgisini vermiş; tamamen hukuk dışıdır! hiç bir mahkemede delil olarak ileri sürulemez. Zira hukuka aykırı elde edilen delil statüsündedir.
Konuyu açan üyenin alacağı olup olmadığı konusunu mahkeme inceler bir karar verir sonucunu şuan kimse bilemez. Ne var ki ses kayıtları konusunda şikayet yapıldığı takdirde konuyu açan üyenin cezai sorumluluğu olduğu kanısındayım.
Genel bilgilendirme amaçlı tekrar yazıyorum; tarafların bilgisi dahilinde olmadan konuşmaları kayıt altına alamazsınız. Cezai yaptırımı vardır. Hiç bir yerde de delil olarak da kullanamazsınız.
ben bu tarz konular görünce üzlüyorum keşke sorunlar halledilse bunlar olmasa her iki tarafıda yazışmalardan tanıyorum murat bey hep bilğisi dahilinde yardımcı olmaya calışan bir kişi bence uzatmayın siz örnek olacak kişilersiniz bence bu sorunu tatlıya nasıl bağlanması gerikiyorsa o şekilde bağlayın mahkeme işleri filan çok yanlış
Ferrarisi var 300 euro 500 euro kar etmek için uğraşmaz diyosunuzda Murat abinin dükkanı var ve bu hayrınamı dönüyor ? neden uğraşıyor o zaman ? Yanlış anlaşılmasın bu olayla ilgili söylemiyorum sadece insanların olaylara bakış açısı komik. Şu haklıdır bu haklıdır o kısmına karışmam!
Bu konuyu "G" plakaya nasıl bagladınız merak edıyorum?
Otomobıl ıthalat ve ıhracaat sırketım var ve sadece "bana" calısıyor. Kanunsuz ve hukuksuz ne oldugunu yazarsanız bılgılenırım bende?? Garıp....
Herkes dıledıgını yazar tabı,ozellıkle konuyu acan sahsın daha oncekı sayfalarda 4 ve 5. yazıma cevap vermesını "4" gozle beklıyorum.
Dukkan benım "Hobi yerım",bazen 1 ay ugramam,bazen haftada 1 gelırım,tabı arabamın ısı varsa kesın orda olmaya calırısırım.
Benım asıl ısım bambaska,bu dukkandan "1" kurus menfaatım olmadıgı gıbı,zevk aldıgım bır yer. Bu ıslerle ugrasan kısı benım yegenımdır,tanıyanlar vardır...
@997TT , abi istanbulpark'da bi kan akıtalım. böyle olmayacak :)
Fırat
yanlıs dusunuyorsun benım ne tandıgım mılyon dolarlık adamlar var neden kent slımı bırakıyolar gunde 2 paketten fazla gıdıyor pahlıya gelıyo dıye hersey para deyıl ne kadar paran varsada tıcarette prensıbın varsa 300 u de alırsın 500 ude zaten ole zengın olunuyor.
Ben boyle zengın oldum,300-500,300-500 yapa yapa... Hatta,neyse....
Konu hakkında yazı yazılırsa sevınırım,sacmalıyor konu baslıgı...
Boyle bos ıslere Kan akıtmaya gerek yok,hayırlı guzel seylere yapalım kı,degerı olsun.
bence yazılıp çizilecek birşey yok. madem mahkemede çözülecek, öyle yapılsın. burada biz jüri üyelerinin boş yorumlarına lüzum yok.
yo zaten ben sızın ıcın solemedım konuyla ılgılı bılgım yok kımın laf carpıttıgınıda bılmem anlamadıgım bı konu hakkındada o haklı bu haklı demem neyse hayırlısı ona varsın ama sonuc olarak yasınızı almıs ınsanlarsınız burda o ole dedı murat bey sole yaptı o kargo getırdı ben ona 3 seferde para yatırdım falan sacma anladıgım kadarıyla sıze herseyı dogru anlatsa bastakı gıbı yardım ıstese zaten yardım edermıssınız basta oldugu gıbıde bu konu bole bosa uzar yasal olarak yapıcagı bırseyde yok zaten neyse.saglıcakla
Herkesin parası kendine... O yüzden bırakın kimin ferrarisi var, kimin parası var, kimin yok burda mevzu çok farklı ve emin olun 300-500 için kimse kimseyi bu kadar konuşturmaz