8 olan i9500.. Buarada hala samsung u sevmiyorum ama iphone a da daha antipati duyuyorum.. oyüzden mecbur zamzung.. Kaldıki aynı soruyu sana 1 saat önce yanında sordum gelde dellenme şimdi :D artistliğini foruma sakladın dimi 3 harfli :D
Printable View
8 olan i9500.. Buarada hala samsung u sevmiyorum ama iphone a da daha antipati duyuyorum.. oyüzden mecbur zamzung.. Kaldıki aynı soruyu sana 1 saat önce yanında sordum gelde dellenme şimdi :D artistliğini foruma sakladın dimi 3 harfli :D
4 yada 8 çekirdek olduğunu nasıl analayacağız ?
Ama sitelerinde kampanya ile ilgili herhangi bildirim yok !!!
Galaxy S4 almam için herşey hazır.Bir tek para eksik.
Bim de tek çekimmiş taksit olayı yokmuş ya bende araştırıyorum 3 gündür gg da idealseçim diye biyer var paralel ithalat delta servis garantiliymiş donanımhaberde filan alan çok bi sıkıntı çıkmamış gg de de axes e 6 taksit 10-12 taksit filan olsa alıcam hemen
bende dun gıttı gıdıyordan aldım cıhazı ıdealsecım ısımlı vatandastan delta garantılı bende baya arastırdım sırkettekı arkadaslarımda aldı sıfır hıc acılmamıs olarak geldı word 12 taksıt aldım ertesı gunde elıme ulastı sıparıs alındı anda hemen kargoluyolar tawsıyeederım
teb world kartta peşin fiyatına taksit işlemi var banka tarafından.
sanırım bu günde axeeste vardı peşin fiyatına taksit.
bankalarında öyle kampanyaları oluyor.